Ролети vs агресивне середовище. Хто кого?
ГК Алютех
Роллеты vs агрессивная среда. Кто кого?

Ролети vs агресивне середовище. Хто кого?

Випробування в акредитованій лабораторії міжнародної компанії BASF Coatings GmbH (Німеччина) підтвердили високі характеристики лакофарбового покриття ролет «АЛЮТЕХ». У 2013 році завдяки вдосконаленню технології нанесення його стійкість до стирання була збільшена більш ніж в два рази.
Так, коефіцієнт колірної відмінності (∆Е) двошарового лакофарбового покриття профілів «АЛЮТЕХ» менше 1 *. Внаслідок цього ролети, вироблені компанією, мають рівномірний і стабільний колір без ефекту «зебри».
Як показали випробування, ідеальний зовнішній вигляд ролет «АЛЮТЕХ» зберігається більше чотирьох років щоденної експлуатації: полотно витримує 3000 циклів підйому-опускання без появи потертостей. Причому покриття відрізняється міцністю і довговічністю навіть в умовах прибережних зон і забрудненого навколишнього середовища, що підтверджено випробуваннями в камері соляного туману.
Лабораторні дослідження показали, що лакофарбове покриття профілів «АЛЮТЕХ» стійке до дії агресивних середовищ (пари розчинників, лугів і інш.). Пил і пісок, які потрапляють на полотно в процесі експлуатації і можуть накопичуватися між ламелями, також не заподіють йому шкоди.
Ролетні системи «АЛЮТЕХ» вийдуть переможцем з будь-якої сутички з агресивним середовищем. Ознайомитися з усіма підтверджуючими сертифікатами і протоколами випробувань можна на сайті компанії.
________________
* До ефекту «зебри» призводить низька якість фарбування профілів, коли коефіцієнт колірної відмінності (дельта Е) між профілями досягає 3 і більше. Справа в тому, що людське око вловлює різницю в кольорі вже при dE = 1, тобто при показнику, що перевищує 3, різниця в кольорі помітна навіть на великій відстані.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 44 451 8365
Ідентифікатор: 12066