Компанія «Паритет» презентувала ПВХ-вікна в новій комплектації
Кропива Ірина

Компанія «Паритет» презентувала ПВХ-вікна в новій комплектації

«Паритет» урізноманітнив лінійку виробленої продукції з ПВХ-профілю. Враховуючи потреби ринку, компанією було впроваджено три нових продукти:
• Вікно в комплектації «Економ» - надійне металопластикове вікно з профілю Hoffen, укомплектоване фурнітурою Axor. Використання українських комплектуючих високої якості, сертифікованих в Україні, дозволило добитися високої якості кінцевого продукту за прийнятною ціною.
• Вікно в комплектації «Оптіма» - класичне вікно з німецького профілю KBE, укомплектоване німецькою фурнітурою GU. Це вікно, вироблене за технологією Greenline, що забезпечує екологічність вашого вікна і відповідність його всім нормативним показникам, існуючим немає тільки в Україні, але і в Європі.
• Вікно в комплектації «Престиж» - вікно преміум-класу, виготовлене з профілю Kommerling, поставка якого здійснюється безпосередньо з заводу виробника в місті Пирмазенс (Німеччина). Вікно доповнено фурнітурою компанії Siegenia — найбільшого європейського виробника віконної фурнітури преміум-класу.

Презентація продуктів Департаменту металопластикових конструкцій ТОВ «Паритет» відбулася 31 травня 2014 на спеціалізованому семінарі, організованому для офіційних дилерів компанії та її співробітників. З вітальним словом до учасників семінару виступила комерційний директор Департаменту металопластикових конструкцій Бобіна Тетяна Вікторівна, яка дала загальну характеристику трьом новим продуктам «Економ», «Оптіма», «Престиж». Начальника відділу маркетингу ТОВ «Паритет» Окландер Ігор Михайлович ознайомив присутніх з напрямками діяльності компанії, її виробничими потужностями і стратегією розвитку.
В якості запрошених гостей на семінарі були присутні менеджери компаній-виробників, які представили продукцію своїх компаній.
Обухова Ірина Василівна — керівник групи ПВХ профільних систем компанії HILAL (м. Донецьк) - представила присутнім профіль Hoffen. У рамках доповіді особливу увагу було приділено процесу екструзії профілю, його технологічними властивостями, які дозволяють стверджувати, що даний профіль є гідним конкурентом на українському ринку.
Хаурмаджі Едем - начальник відділу продажів компанії Axor - здійснив презентацію нового заводу Axor (м. Дніпропетровськ), який забезпечує повний цикл виробництва віконно-дверної фурнітури. Продукція компанії виробляється на високотехнологічному обладнанні і проходить багаторівневу систему контролю якості, що забезпечує на виході отримання якісної фурнітури українського виробництва.
Файбушевіч Семен Ісайович - маркетолог концерну profine (Німеччина) - представив лінійку продукції компанії Kommerling - найстарішої німецької компанії з більш ніж столітньою історією, що виробляє профіль еліт-класу.
Поцілунків Олександр, представник компанії Siegenia Gruppe (Німеччина), провів демонстрацію протівовзломной системи Titan AF, якій будуть укомплектовані вікна компанії «Паритет» в комплектації «Престиж».
Запорукою свого успіху компанія «Паритет» вважає професіоналізм її співробітників, тому організація подібних семінарів дає можливість персоналу компанії постійно підвищувати рівень своїх знань, отримувати найповнішу і професійну інформацію безпосередньо від компаній-виробників, щоб максимально задовольняти потреби своїх клієнтів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 735 XX XX +380 48 735 3400
+380 48 735 XX XX +380 63 735 3400
+380 48 735 XX XX +380 482 341 107
Ідентифікатор: 12049