Компанія ОВЕН почала випуск датчиків температури на заводі в м. Харкові!

Компанія ОВЕН почала випуск датчиків температури на заводі в м. Харкові!

З 24 березня 2014 року, за численними проханнями наших клієнтів, а також у зв'язку зі зростаючою потребою ринку, компанія ОВЕН оголошує про початок виробництва стандартних датчиків температури (термосопротивления з НСХ 50М і 100М, довжиною до 500 мм) на заводі в м. Харкові.
Завдяки цьому, найбільш затребувані позиції будуть завжди доступні на складі, а термін виготовлення замовних модифікацій датчиків становитиме до 10 днів.
Датчики компанії ОВЕН давно зарекомендували себе на рику засобів автоматизації як надійне і якісне рішення при побудові систем автоматизації та диспетчеризації будь-якого рівня складності. А широкий спектр випускаються найменувань датчиків ОВЕН дає можливість оптимального підбору засоби вимірювання з урахуванням всіх особливостей технологічного процесу.
У процесі придбання датчиків компанії ОВЕН можливо отримати безкоштовну консультацію технічного фахівця щодо характеристик продукту, особливостей застосування та можливостей поєднання датчиків з пристроями інших виробників.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 57 720 XX XX +380 57 720 9119
Ідентифікатор: 11887