Запрошуємо відвідати заходи виставки InterBuildExpo 2014

З 26 по 29 березня 2014 року в Києві проводитиметься міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2014.
Місце проведення - виставковий комплекс «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2 - б).
Запрошуємо Вас відвідати форум-практикум приватних забудовників «Приватний будинок» і послухати виступ технічного менеджера компанії «Кнауф Інсулейшн Україна».
На заході представник компанії розповість про переваги і способи утеплення покрівлі, нормативних документах, що регламентують правила утеплення, про їх зміни і подальші перспективи розвитку будівельних норм. Крім цього, особливу увагу буде приділено технічним помилкам при монтажі шарів покрівельного «пирога».
Форум проводитиметься в п'ятницю, 28 березня з 14.00. Місце проведення: павільйон № 1, конференц-зал № 2.
На виставці цього року Ви зможете ознайомитися з представниками виробників і постачальників сучасних будівельних матеріалів і технологій. Зокрема, вікна, фасади, покрівельні та ізоляційні матеріали, будівельні конструкції будуть представлені на стендах EXPERT-павільйону.
У павільйоні GREEN будуть представлені кращі рішення ландшафтного дизайну, а також матеріали та інструменти в реалізації дизайнерських ідей. Також в павільйоні GREEN буде окремий майданчик ECO HALL, на якій експоненти представлять свої енергозберігаючі та екологічні технології, доступні на українському ринку.
У павільйоні IDEA'S HALL (хол ідей) можна буде вибрати все необхідне для внутрішньої обробки приміщення.
В рамках виставки традиційно відбудуться семінари та круглі столи з актуальних проблем будівництва, ділові зустрічі і переговори.
Будемо раді бачити вас!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 11858