При заміні склопакета доставка безкоштовно

При заміні склопакета доставка безкоштовно

Заміна склопакета - це складний і відповідальний процес, починаючи від оформлення замовлення і вимірів і закінчуючи його установкою.
Склопакет являє собою конструкцію, яка складається їх стекол, герметично з'єднаних між собою. Між стеклами є відстань, утворене алюмінієвими рамками, які склеєні зі склом за допомогою спеціального герметика. Алюмінієві рамки наповнені гранулами - осушувачами, для того, щоб між камерами склопакета не було зайвої вологи.
Якщо склопакет розбився, його обов'язково потрібно демонтувати. Цим повинен займатися тільки висококваліфікований фахівець. Заміна склопакета відбувається в кілька етапів:
- Оформлення замовлення,
- Виїзд майстра по вимірах і завмер склопакета,
- Віддача розмірів склопакета на виробництво,
- Виготовлення склопакета,
- Доставка і установка.
Склопакет має значну вагу, тому для його доставки необхідний спеціальний транспорт і акуратний підйом на поверх. Зазвичай у всіх будівельних компаніях, які займаються ремонтом вікон, доставка склопакета - це платна послуга. У компанії СПД Захаров тепер доставка склопакета - це абсолютно безкоштовно!
Якщо у вас трапилася неприємність і вам необхідна заміна склопакета, звертайтеся до нас за телефонами, вказаними на сайті. Вам сподобається співпраця з нами, адже у нас завжди прийнятні ціни і дуже вигідні пропозиції!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 11846