Промислові охолоджувачі повітря BREEZAIR (Австралія) в Україні.

Промислові охолоджувачі повітря BREEZAIR (Австралія) в Україні.

Компанія MCS Group (Італія) і австралійська компанія SEELEY Int.підписали угоду про представлення інтересів компанії SEELEY Int. на території України з постачання обладнання BREEZAIR.
BREEZAIR - це потужна система припливної вентиляції з охолоджуванням, очищенням і зволоженням повітря. Як хладоагент використовується звичайна вода. Ціни обладнання та вартість експлуатації в кілька разів нижча, ніж для обладнання звичайного кондиціонування повітря. Можливість тримати відкритими вікна і двері (необхідно умова), що значно розширює діапазон застосування охолоджувачів. Ефективно застосовуються для охолодження локальних площ у великих приміщеннях. Потік повітря може бути направлений на конкретну ділянку.
Фільтри уловлюють пил і всі частинки, що забруднюють повітря, розміром більше 10 мікрон.Чepeз aппapaти Breezair в приміщення пoстyпaє 100 % чисте зовнішнє повітря без рециркуляції внутрішнього повітря в приміщенні.
Мінімальна витрата електроенергії. Модель TBA 550 D, при продуктивності по повітрю 10800 м.куб.год і потужності охолодження 14,7 кВт, споживає всього 1,4 кВт ел.енергії.
Охолоджувачі BREEZAIR особливо необхідні для приміщень, де постійно висока температура, забруднених середовищ - дим, пари, хімічні забруднення. Також для тих виробництв, де необхідна додаткова вологість - текстильна промисловості, друкарні, пекарні, при вирощуванні домашніх тварин.
Простий монтаж та обслуговування обладнання. Велика гарантія на всі запасні частини і вузли.
Обладнання сертифіковане в Україні.
Інформація на сайті
Запрошуємо кліматичні фірми до співпраці.
Контакти:
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 252 XX XX +380 50 252 3819
+380 50 252 XX XX +380 99 212 8676
Ідентифікатор: 11830