Відвідування заводу Sandvik в Англії

Відвідування заводу Sandvik в Англії

Початок 2014 для представників компанії «Актіс Груп» ознаменувалося поїздкою на завод свого постачальника мобільного дробильно-сортувального обладнання - Sandvik Construction - до Великобританії.

Представники «Актис Груп» відвідали, розташовані в графстві Лестершир , Англія, виробничі цехи Sandvik Construction з виготовлення рам живильників, дробильних камер, рам дробарок, виготовлення та фарбування дрібних деталей, а також три складальних цехи по збірці важких машин U-серії, машин Q-серії та грохотів Q-серії, і змогли переконатися у високих стандартах якості виробництва дробильно-сортувального обладнання Sandvik.

На відміну від багатьох виробників, які в кризовий період призупинили свої інвестиції в розвиток, компанія Sandvik Construction продовжує інвестувати у виробництво і нові розробки. Тому найпопулярніші серед замовників моделі обладнання завжди є на складі, готові до відвантаження, що дозволяє мінімізувати терміни поставки. Побувавши на складі компанії, фахівці «Актис Груп» змогли в цьому переконатися.
Серед обладнання Sandvik на складі фахівці «Актис Груп» відзначили такі машини, як потужну кар'єрну щековую дробарку, призначену для дроблення гранітної маси - UJ 440i, а також конусну дробарку QS 440 із збільшеним прийомним отвором під матеріал до 400 мм, яка дозволяє збільшити продуктивність шляхом максимального збільшення розвантажувальної щілини щічної дробарки при первинному дробленні.

Відвідування заводу Sandvik Construction дозволило співробітникам компанії "Актис Груп" ще раз переконатися у високій якості і ефективності мобільного дробильно-сортувального обладнання Sandvik, яке вони представляють в Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 735 XX XX +380 56 735 1604
Ідентифікатор: 11787