Новий промивальний завод CDE з високочастотним гуркотом розділяє фракції по межі менш 1мм

Новий промивальний завод CDE з високочастотним гуркотом розділяє фракції по межі менш 1мм

Компанія CDE Global розробила новий більш високопродуктивний мобільний промивальний завод М4500, який дозволяє переробляти відсів щебеню або будівельні відходи з продуктивністю в 450 т / ч.

Однак з метою максимально задовольнити потреби своїх замовників у відповідь на їхні запити компанія CDE Global крім стандартної варіації заводу розробила ще одну його модифікацію, коли до складу комплексу входить також і високочастотний гуркіт Bivitec.

Установка, що складається з М4500 + Bivitec, дозволяє отримувати необхідні українським замовникам фракції матеріалу, а саме 0,16-0,63 мм, 0,63 -2мм, 2 -5мм, +5 мм з мінімальним вмістом (менше 1 %) пилоподібних частинок.

М4500 і Bivitec встановлені на одному компактному шасі, даний завод є повністю автономним і включає в себе всі етапи виробництва - завантаження, сортування, промивання, зневоднення і складування матеріалу.

Установка складається з товарного і зневоднює грохотов, миття піску EvoWash, завантажувального бункера, подає і розвантажувального конвеєрів, і гуркоту Bivitec, який завдяки високочастотним коливанням дозволяє ефективно розділяти фракції по межі мене 1мм.

В Україні офіційним дилером промивального обладнання CDE, яке дозволяє переробити відсів дроблення в пісок і суміші, які використовуються у виробництві бетонів і ФЕМ, а також переробити матеріали з високим вмістом глини, є компанія "Актис Груп".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 735 XX XX +380 56 735 1604
Ідентифікатор: 11760