Весна з InterBuildExpo - головною будівельною виставкою України

Весна з InterBuildExpo - головною будівельною виставкою України

У 14 році InterBuildExpo постане в європейському форматі - найавторитетніша виставка будівельного сектора провела ребрендинг і готова запропонувати своїм учасникам і відвідувачам інструменти вирішення виробничих і маркетингових завдань.
Традиційно InterBuildExpo приваблює тридцятитисячну аудиторію, 28 000 м2 свіжих ідей, нових тенденцій та інновацій будівельної галузі. У 14 році завдяки серії унікальних заходів склад відвідувачів буде ще більш професійно орієнтованим - адже кожен знайде на виставці щось своє.

А знайти допоможе нова зручна навігація - графічно й по темі павільйону вона спрямовує відвідувача до потрібного стенду. Так, павільйон 1 отримав назву EXPERT, і тут будуть представлені сучасні вікна, фасади, покрівля, ізоляція, будівельні конструкції і технології.

Питання екологічного та енергозберігаючого будівництва будуть розглянуті на експозиції інноваційної майданчика ECO HALL (павільйон.1), серцем якої стане проект Active House. На семінарах та воркшопах Active House розглядатимуться системи управління «розумний дім»: управління електроприладами і джерелами світла, клімат-контроль, енергозберігаючі системи, поновлювані джерела енергії і найсучасніші системи відеоспостереження. Про призначення павільйону.2 - GREEN - неважко здогадатися: тут будуть зібрані кращі рішення ландшафтного дизайну.

"Хол ідей" або павільйон 3 - IDEA'S HALL - надасть архітекторам, дизайнерам і прямим клієнтам все необхідне для внутрішньої обробки приміщення: підлогові і настінні покриття, міжкімнатні двері, сантехніку та кераміку, світло і елементи декору. Крім того, в центрі уваги виявиться проект "Ідеальний шоу-рум" - нові технології реалізації інноваційних ідей організації торгового простору. Фахівці ритейлу на спеціальних майстер -класах зможуть ознайомитися з секретами бюджетного та ефективного редизайну торгових приміщень для максимально ефективних продажів.

Авторитетний і інтернаціональний склад учасників InterBuildExpo в 2014 році підтверджує високий статус виставки: експоненти з Австрії, Франції, Польщі, Італії та Китаю привезуть найкращі новинки для будівельного ринку України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 11635