Італійські залізні дороги вибирають THERMOCOLD

Італійські залізні дороги вибирають THERMOCOLD

Італійська залізнична компанія RFI ( Rete Ferroviaria Italiana ) підписала великий контракт з виробником кліматичних систем Thermocold на постачання агрегатів нової серії HevaFree - Cooling . Обладнання буде обслуговувати офісні будівлі і центри обробки даних RFI , в яких знаходиться система контролю за рухом поїздів і управління новими залізничними лініями з високошвидкісними поїздами.
Сумарна холодопродуктивність установки , призначеної для обслуговування повітрооброблюючі агрегатів , прецизійних кондиціонерів з водяним охолодженням і фанкойлів , складе 3000 кВт . Вона включатиме три агрегати HEVA FC 21000 VC B1 спеціального виконання NoGlycol з вбудованими гідравлічними модулями. Згідно специфікації проекту до двох основних агрегатів був доданий один додатковий резервний агрегат , призначений для забезпечення безперервної роботи при високих теплових навантаженнях.
Агрегати у виконанні NoGlycol оснащені проміжним охолоджувачем на розчині гліколю , необхідним для відділення випарника від теплообмінника природного охолодження . Це дозволяє виключити застосування гліколю в агрегаті і обмежити його використання тільки проміжним контуром.
Установки з функцією природного охолодження є ідеальним рішенням для будівель комерційного і промислового призначення , в яких потреба в охолодженні існує постійно , навіть у зимовий період. Їх використання також актуально в ситуаціях , коли температура холодоносія на вході в агрегат вище температури зовнішнього повітря. В останньому випадку компресори задіюються частково , а при найбільш сприятливих умовах навіть відключаються .
Функцією природного охолодження , реалізована в агрегатах Thermocold , здатна значно скоротити енергоспоживання : EER 54 при 100 % -му природному охолодженні , таким чином , витрати на кондиціонування повітря знижуються практично до нуля .
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 383 XX XX +380 44 383 9741
+380 44 383 XX XX +380 67 468 6665
+380 44 383 XX XX +380 44 383 9751
Ідентифікатор: 11433