Зустрічаємо весну разом з «Фасадом»!
Метеор

Зустрічаємо весну разом з «Фасадом»!

«Фасад весна-2013» запрошує всіх оцінити останні новинки, розробки і досягнення у будівельній галузі.

Підготовка до Ювілейної 25-ї Національної виставки будівництва і архітектури «Фасад весна - 2013» в самому розпалі.

Ділова програма виставки буде, як завжди насиченою, цікавою, а головне, корисною для фахівців будівельного сектора. Конференції та засідання "круглих столів", семінари та презентації, на яких фахівці галузі - архітектори, будівельники, дизайнери - обговорять професійні питання, буде цікаво відвідати також усім, хто хоче отримати кваліфіковану консультацію, дізнатися про останні новинки, розробки, технології виробництва і досягненнях в будівельній галузі.

Яскравою подією виставки для професіоналів архітектурно-будівельної галузі стане майстер-клас на тему: «Навчальний енергоменеджмент в будівництві, проектуванні, реалізації енергозберігаючих споруд», який вперше, в рамках виставки, представить компанія ТОВ «Портал груп».

Для всіх відвідувачів та учасників компанія «Андреас Штіль» проведе майстер-клас і представить єдину в світі бензопилу для бетону STIHL GS 461. Ця пила, розроблена для професійного використання, вона ідеально підійде для пунктів прокату інструменту, ландшафтного дизайну, для мулярів, слюсарів, комунальних, дорожніх, рятувальних і пожежних служб. На відкритому майданчику Ви зможете отримати консультацію кваліфікованих фахівців, а також побачити новинку в дії.

Крім того на виставці вже традиційно пройде конференція на тему: «Більше металевих каркасів в будівництві». Організатор - ТОВ СК «СтройСистема».

У день відкриття виставки, 13 березня 2013 компанія «СТАЛДОМ» представить шоу-презентацію «Про будівництво без слів».
1. Будівництво без заморочок. Рішення 5 насущних питань:
• Як зменшити рахунки за опалення - все законно.
• Як уникнути невиправданих очікувань і замовнику, і будівельникові.
• Побудувати в горах або на узбережжі - тепер все набагато простіше!
• Безпечні будматеріали - європейський стандарт якості житла.
• Будинок за ціною квартири - досвід реалізації програми «Доступне житло» в Україні
2. Довгобуд - це невигідно. Як точно розрахувати обсяг будматеріалів?
3. Вільне планування - це сучасно. Необмежений спектр застосовуваних матеріалів - архітектурні рішення без кордонів!
4. Високорентабельний бізнес зі стабільною прибутком цілий рік - це реально! Світовий досвід і практика в Україні.

Також 13 березня 2013 компанія «Ековізіон» проведе семінар на тему: «Практика застосування альтернативних джерел енергії в опаленні і кондиціонуванні». В рамках семінару будуть розкриті наступні питання: принцип дії теплового насоса, типи теплових насосів і їх особливості, монтаж і пусконаладка теплових насосів, практика застосування теплових насосів в побуті і промисловості та економічна складова застосування теплового насоса.

Для ландшафтних дизайнерів, які прагнуть удосконалювати свій професіоналізм, а також для всіх, у кого є дачна або присадибна ділянка відбудеться майстер-клас «Все про троянди» від Голови Благодійного клубу любителів троянд Рязанова Олександра Борисовича.

Ось вже 2-й раз в рамках виставки «КлінАква-2013» відбудеться конкурс серед клінінгових компаній на звання «Кращий мийник фасадів Придніпров'я». Організатором конкурсу виступають Центр Тараса Дударя, Професійна клінінгова Гільдія і Виставкова компанія Експо-центр "Метеор" ™.
Учасники будуть оцінюватися за кількома критеріями:
 Дотримання технологій
 Якість робіт
 Дотримання техніки безпеки
 Швидкість

Для оцінки учасників залучається компетентне журі з числа експертів клінінгової галузі, представників спеціалізованої преси, потенційні замовники. Голова журі - Тарас Дудар. Також пройдуть навчальні майстер-класи з клінінгу від Центру Тараса Дударя.

Також в рамках 25-ї Національної виставки будівництва і архітектури «Фасад весна - 2013» 15 березня о 13:00 відбудеться безпрограшна лотерея серед відвідувачів виставки «Все для будівництва та ремонту». Кожен відвідувач виставки отримає цінний приз!

Виставка «Фасад весна-2013» продовжить традицію зміцнення партнерських зв'язків, взаємодії виробників будівельних матеріалів, бізнесменів, представників науки та інших фахівців архітектурно-будівельного сектора економіки. Це професійна подія дає відмінну можливість вітчизняним і зарубіжним компаніям позиціонувати своє підприємство на будівельному ринку України, проаналізувати конкурентоспроможність своєї продукції, знайти нових партнерів, здійснити комерційні угоди, ознайомитися з передовими досягненнями сучасних технологій будівництва і дизайну, поділитися новими технологіями і бізнес - рішеннями, а також ознайомитися з сучасними тенденціями розвитку галузі.

Слідкуйте за оновленнями, приходьте на виставку і її заходи, задавайте питання фахівцям, компетентним у цікавить сегменті ринку, знайомтеся з новинками галузі, дізнавайтеся про можливості їх застосування в своєму бізнесі з 13 по 15 березня разом з виставкою «Фасад весна-2013»!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10645