Будівельна весна в Одесі - виставка «Ваш дім, Одеса»
Фото: Центр Виставкових Технологій

Будівельна весна в Одесі - виставка «Ваш дім, Одеса»

Запрошуємо Вас взяти участь у Двадцять шостій міжнародній спеціалізованій ви-ставці «Ваш дім, Одеса 2013 (весна)», яка відбудеться з 28 лютого по 3 березня на території виставкового комплексу Одеського морського порту.

Організатором виставки виступає Центр Виставкових Технологій.
При активній підтримці Конфедерації Будівельників України.

Щовесни виставка «Ваш дім, Одеса» відкриває будівельний сезон і додає новий імпульс розвитку будіндустрії в Південному регіоні і Україні шляхом активізації партнерства між українськими виробниками і споживачами будівельних матеріалів та послуг. З першої виставки, в 1995 році і почався виставковий рух в Одесі. І протягом цього часу вона продовжує утримувати лідируючі позиції.

Виставка «Ваш дім, Одеса» впевнено посідає перше місце серед заходів схожої тематики на регіональному рівні, кількістю учасників і загальною площею виставки, проект відомий в Україні та за її межами. На весняній виставці в 2011 році були представлені більше 150 компаній з України та близького зарубіжжя. Виставка представлена ​​на території виставкового комплексу Морського вокзалу і відкритої площі.

Паралельно виставці відбудеться велика програма заходів. Компанії представлять семінари за новітніми технологіями і матеріалами, дизайнери та архітектори проведуть майстер-класи і вручать свої сертифікати усім слухачам.

Серед відвідувачів виставки відбудеться розіграш цінних призів, сертифікатів та подарунків від компаній-учасниць.

 Компанії, зайняті в індустрії будівництва, все частіше замислюються над тим, як утримати існуючих і залучити нових клієнтів. Сьогодні необхідно швидко реагувати на зміни ситуації, відстежувати діяльність конкурентів, демонструвати власну надійність і стійке положення на ринку. «Ваш дім, Одеса» - найбільш простий і ефективний спосіб досягнення цих цілей. Однак кожен сам для себе вирішує, що краще. На виставці буде представлений широкий спектр товарів і послуг, як для професіоналів будівельної індустрії, так і для широких мас населення. Будівництво об'єктів промислового призначення, доріг, мостів, житлових будинків, ремонт квартир - все це представить виставка «Ваш дім, Одеса 2011 (весна)».

Основними тематичними розділами виставки є:
- Архітектура, проектування, дизайн.
- Будівництво та ремонт.
- Будівельні та оздоблювальні обладнання та матеріали.
- Вікна, двері, фасади.
- Інструмент, кріплення.
- Інженерне обладнання.
- Опалення, вентиляція, водопостачання.
- Освітлювальне обладнання, електрообладнання.
- Сантехніка, кераміка.
- Покриття для підлоги.
- Метал в будівництві, металево вироби, зварювання, кування.
- Бетон. Монолітне будова.
- Насосне обладнання
- Дорожня, будівельна та кар'єрна техніка.
- Покрівля та ізоляція.
- Системи автоматизації будівель.

На експозиції «Ваш Дім, Одеса», як учасники, так і відвідувачі виставки зможуть досягти різних цілей - заявити про себе, обмінятися новими ідеями та рішеннями, показати і просунути свою продукцію на ринку, провести моніторинг ринкової ситуації, познайомитися з партнерами і конкурентами, встановити нові та підтримати і зміцнити вже сталі бізнес-контакти.

Запрошуємо Вас взяти участь у виставці, це прекрасна можливість заявити про себе як про надійного ділового партнера, оцінити конкурентоспроможність своєї продукції і ознайомитися з передовими технологіямі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0590
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0591
Ідентифікатор: 10537