Відкриваємо весняний будівельний сезон Придніпров`я разом з виставкою `Фасад весна-2013`!
Метеор

Відкриваємо весняний будівельний сезон Придніпров`я разом з виставкою `Фасад весна-2013`!

З 13 по15 березня 2013 в Дніпропетровську пройде 25-а Ювілейна національна виставка будівництва і архітектури `Фасад весна - 2013`.

Будівельний ринок України, як ніякий інший, пережив злети і падіння. І ось уже два роки, як він знову став рости. З кожним днем ​​з`являється все більше підприємств, що будують житло, роблять ремонти, що продають, проектують житло.

Ще півроку тому було складно говорити про оновлення і відродження будівництва, сьогодні ж про це вже не тільки говорять. Як вважають фахівці, прийняття нового закону про будівництво допоможе будівельній галузі оновитися набагато швидше.

За словами голови Української будівельної асоціації Льва Парцхаладзе, Україна вийде на докризовий рівень будівництва після 2012р:
`В Україні колосальний потенціал розвитку галузі. Є чіткі умови: на тисячу чоловік має бути 300-350 кв. м. торгових площ, а є тільки 70 кв. м. У Москві будується 0,4 кв. м. житла, в Китаї - 1 кв. м., у нас - 0,15 кв.м.`

Будівельний ринок України якісно змінився. Якщо раніше основну частку становили агентства нерухомості і будівельні компанії, що займаються перебудовою, переплануванням квартир, оздоблювальними роботами, заміною дверей і вікон, то тепер з`являється все більше і більше підприємств, що займаються власне будівництвом, а зокрема - індивідуальним будівництвом. Ринок будівництва змінився саме якісно.

Зараз ми бачимо безліч фірм, які не тільки займаються будівництвом, але і обслуговують його. Слід зазначити, що в український ринок нерухомості прийшло і багато західних компаній. Збільшилася кількість підприємств, які здійснюють послуги з проектування, геодезії, архітектурного і ландшафтного дизайну, а також підприємств, що займаються індивідуальним, котеджним будівництвом.

Весняний будівельний сезон у Дніпропетровську відкриває Національна будівельна виставка будівництва і архітектури `Фасад весна-2013`, яка цього року відзначає свій 25-й ювілей!

Крім того, на одному майданчику будуть проходити 8-я Галузева виставка благоустрою, озеленення та дизайну `Ландшафтна індустрія-2013` і 3-я Спеціалізована виставка індустрії чистоти і систем водоочистки `КлінАква-2013`, які об`єднають фахівців у сфері ландшафтного дизайну та клінінгу . Виставки будуть розділені по павільйонах: експозиція виставки `Фасад весна-2013` займе весь центральний павільйон, виставка `Ландшафтна індустрія-2013` розташується на другому поверсі, а центральне фойє буде займати експозиції виставки `КлінАква-2013`.

Розширюючи архітектурну і дизайнерську спрямованість виставки `Фасад весна-2013`, буде представлена ​​окрема експозиція по дизайну і інтер`єру. У рамках експозиції учасники продемонструють кращі бренди світових та українських виробників м`яких та корпусних меблів, предметів інтер`єру, вікон і дверей, камінів і сходів, вітражів, підлогових покриттів, стель, матеріалів для оздоблення стін, інтер`єрного освітлення.

Важливо, що в рамках виставки для всіх фахівців будівельної галузі, ландшафтного дизайну та індустрії чистоти проходитиме насичена ділова програма.

Практичні рекомендації по енергозбереженню отримають фахівці будівельної галузі, відвідавши навчальний майстер-клас `Навчальний енергоменеджмент у проектуванні та будівництві енергозберігаючих будинків, в енергозберігаючої реконструкції будівель` від компанії `Портал-груп`.

Для фахівців у сфері ландшафтного дизайну пройде семінар на тему `Ландшафтний дизайн: від теорії до практики`.

Ось вже 2-й раз в рамках виставки `КлінАква-2013` відбудеться конкурс серед клінінгових компаній на звання `Кращий мийник фасадів Придніпров`я`, а також пройдуть навчальні майстер-класи з клінінгу від Центру Тараса Дударя.

Для відвідувачів виставки представиться унікальна можливість отримати безкоштовні професійні консультації архітекторів і дизайнерів інтер`єру і можливість підібрати найбільш підходящі проекти, матеріали, технології та послуги на стендах учасників виставки. Тільки на виставці компанії-учасники пропонують відвідувачам як кінцевим споживачам у сфері архітектури, будівництва та інтер`єрного дизайну додатковий сервіс і послуги, додаткові знижки, проводять розіграші, акції і розпродажі на своїх стендах.

Компанія Експо-центр `Метеор` поспішає розповісти вам про нових учасників виставки, які прийняли рішення про участь у виставці `Фасад весна-2013`, серед яких компанії:
`Ондулін` - покрівельні матеріали, теплоізоляція, гнучка черепиця, будова дахів
`Капарол` - лідер ринку будівельних фарб Німеччини, Австрії, Туреччини, Грузії та Білорусі
`Аватех груп` - виробники дверної фурнітури, дверей, які мають передові технології та сучасне обладнання з виробництва
`Формула ТПГ` - національний виробник ПЕ труб для водо- і газопостачання, металопластикових труб, полістирольної та поліпропіленової стрічки для виробництва різних видів тари і упаковки методом термаваккумформування
`Профільні технології` - штукатурні профілі з різних якісних сигментів, виробництво нового продукту Алюмінієвого Арочного Куточка.

Тематика будівельних матеріалів на виставці буде представлена ​​такими постійними компаніями-учасниками, як `Компанія Реммарк`, `Промпоставка`, `Фагот-плюс`, `Новобуд-Дніпро`.

Такий напрямок, як будівельна техніка і інструмент представляють компанії `ЕлектроЕлан`, `Маскарт`, а також `Білдінг М енд Д`.

Обширний асортимент вікон, дверей і фасадів представлять компанії `Вікна Корса`, `Факро-Львів`, `Будівельна зірка`, `Велюкс Україна`, які вже стали постійними учасниками виставки.

Компанії `Кліматек`, `Еколайн`, `Екопласт Штанцл Україна` представлять відвідувачам виставки такий напрямок, як опалення, кондиціювання та водопостачання.

Покрівельні матеріали та ізоляцію представлять компанії `АКБ`, `Metrotile-IKO Dnepr`, `SUNTILETM`, `We R.SUPPLY`, `Селидівський машинобудівний завод`, `Вент Аер Дніпро`.

Технології екологічного будівництва будуть представлені компаніями `Ас-тор` і `Російська хата`.

З кожним роком масштаб виставки зростає і в цьому році на виставці буде представлено понад 220 компаній і очікується близько 6000 відвідувачів.

Чекаємо на Вас з 13 по 15 березня в Дніпропетровську на 25-й Національній виставці будівництва і архітектури `Фасад весна-2013`!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10510