Компанія "Албіон Гроуп" на виставці Lyon Piscine and Aqualie 2012

Компанія "Албіон Гроуп" на виставці Lyon Piscine and Aqualie 2012

13 - 16 листопада в місті Ліон (Франція) з незмінним успіхом пройшла виставка Lyon Piscine and Aqualie 2012, яка на сьогоднішній день є найбільшою міжнародною виставкою в індустрії будівництва басейнів, виготовлення павільйонів, виробництва гідромасажних ванн та спа басейнів. У виставці брали участь лідери галузі. Свою продукцію представили виробники з 25 країн.

Виставка складалася з двох тематичних розділів. Розділ Piscine - сфера виробництва басейнів розділ Aqualie - спа велнес: гідромасажні ванни та спа басейни.

Гості виставки мали можливість ознайомитися з найсучаснішим обладнанням, новітніми матеріалами виготовлення басейнів, побачити високотехнологічні зразки продукції, оцінивши їх переваги та особливості, дізнатися про інноваційних технологіях галузі. На виставці були представлені композитні, каркасні, поліпропіленові басейни і т.д.

У виставці взяли участь відомі європейські виробники PAHLEN, PERAQUA PROFESSIONAL WATER PRO, SPECK PUMPEN, SEKO LEFRANC BOSI, ZODIAC POOL CARE EUROPE та ін

Albixon - батьківська компанія Albion Group, також презентувала свою продукцію на Lyon Piscine and Aqualie 2012, представивши вже популярні моделі продукції, а також новинки виробництва. У цьому році Albixon порадував гостей яскравою і такою, що запам'ятовується презентацією. Компанія презентувала новий тип павільйонів Idealcover, а також оригінальний і ексклюзивний самонесучий басейн Albistonе, виготовлений з білого поліпропілену.

В рамках презентації компанії Albixon гості могли спостерігати за феєричним граціозним шоу двох найкращих гімнастів Чехії, які дивували присутніх приголомшливим поєднанням пластики і сили.

Компанія 4Seasonsspa - лідер в галузі виробництва гідромасажних басейнів і наш незмінний партнер, також презентував новий вид спа басейнів. Новий спа басейн має унікальний дизайн, повністю виготовлений з мармуру, виглядає дуже естетично і вишукано.

Мармуровий спа басейн виготовляється за індивідуальним замовленням, завдяки чому замовник може сам вибрати форму, розміри і кількість форсунок для спа.

Представники Албіон Гроуп також побували на виставці Piscine and Aqualie 2012, де змогли ознайомитися з новинками виробництва, обмінятися досвідом та обговорити нові напрямки співпраці на 2013 рік.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 314 5804
Ідентифікатор: 10396