«РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» долучився до розбудови однієї з найбільших православних святинь України - Почаївської лаври
Почаївська лавра. Засклення РЕНОМЕ-ПАРТНЕР.

«РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» долучився до розбудови однієї з найбільших православних святинь України - Почаївської лаври

Сьогодні Почаївська Лавра – це духовний центр православ’я, який щоденно збирає велику кількість людей. Існуючий архітектурно-ландшафтний ансамбль святині створювався протягом багатьох століть. Наразі Свято-Успенська Почаївська лавра розширює свою територію і разом з тим завершує будівництво нового собору - храму Преображення Господнього, який став найбільшою та найвищою спорудою в монастирі.
Центром архітектурної композиції виступає ротонда, що спирається на вісім опор і завершується куполом, увінченим трьома золоченими свічкоподібними закінченнями. Довершують екстер’єр будівлі естетичні арочні вікна виробництва «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА»). Загальна площа 140 віконних конструкцій становить 289,4 м.
Вікна, виготовлені з профілю REHAU Brillant – Design відрізняються значним посиленням конструкції армуваннями з високими статичними властивостями, що запобігатимуть дефектам при великих навантаженнях на вікна.
Під час виробництва вікон використовувалися найкращі матеріали, які забезпечать комфортні умови перебування у новому храмі. А накладні декоративні шпроси, що ними оздоблені віконні конструкції зовні, додають аристократичності та створюють неповторний дух старовини.


Директор ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА») Людмила Кубай:
«Почаїв – це особливе місце. Ми тішимося, що отримали можливість зробити свій внесок у розбудову Свято-Успенської Почаївської лаври, зокрема храму Преображення Господнього - масштабної, вражаючої святині, у якій зможуть одночасно молитися 6 тис. вірян».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
+380 362 62 XX XX +380 67 363 2057
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
Ідентифікатор: 10348