«Кнауф Інсулейшн Україна» взяла участь у семінарі з енергоефективності в Україні

15 жовтня 2012 компанія «Кнауф Інсулейшн Україна» взяла участь в семінарі «Енергоефективність в Україні: політика, досвід, реформи», проведеного в рамках британського проекту, спрямованого на розвиток енергоефективності в Україні.

В ході заходу обговорювалися питання політики енергоефективності в Україні та Європі, включаючи проект оновленої Енергетичної стратегії України. На семінарі обговорювалися можливості впровадження кращих світових практик та рекомендацій серед українських бізнес-співтовариств. Також не залишилися без уваги питання енергоефективності будівель.

У секції семінару з політики енергоефективності в будівництві обговорювалися українські та міжнародні перспективи. Ганна Духно, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Кнауф Інсулейшн Україна», розповіла про можливості, бар`єри та перспективи розвитку енергоефективного будівництва в Україні.

«Наше завдання як бізнесу, - відзначила спікер, - розвивати «енергоефективне мислення», виховувати культуру енергоспоживання. Не менш важливо підтримувати вчених і проектантів, що працюють у цій сфері та організовувати обмін досвідом та обговорення актуальних питань впровадження енергоефективних технологій. Також, необхідно приймати участь в розробці економічно обгрунтованих і перспективних нормативних вимог до нових будівель і споруд», - додала менеджер з розвитку бізнесу «Кнауф Інсулейшн Україна».

Відзначимо, що семінар був організований Європейсько-українським енергетичним агентством за підтримки Посольства Великобританії в Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 10240