Матеріали для плиткового облицювання Баумакол від компанії Бауміт – еталон австрійської якості та надійності

Компанія Бауміт, визнаний у понад 30 країнах світу виробник будівельних матеріалів, представляє лінійку продукції для плиткового облицювання, що дозволяє виконувати повний цикл робіт: підготувати основу, усунути нерівності підлоги та стін, відремонтувати сколи та тріщини, влаштувати гідроізоляцію, приклеїти плитку, затерти міжплиткові шви та загерметизувати. Системи облицювання Баумакол однаково добре підходять як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт. А завдяки незмінно високій якості та надійності продукції компанії Бауміт, всі матеріали з лінійки Баумакол є гарантією швидкого та зручного нанесення й тривалої експлуатації.
Зазвичай облицювальні матеріали чи то керамічна плитка, мармур, вироби з натурального чи штучного каменю коштують недешево, тому вкрай важливо застосовувати лише найкращі та провірені матеріали для їх укладки. Саме по собі використання високоякісних матеріалів, без дотримання вимог будівельних норм і правил при виконанні робіт, не гарантує очікуваного результату. Тому кожен раз при виконанні робіт необхідно ознайомитись та дотримуватись рекомендацій виробника щодо використання матеріалів для облицювання, особливо якщо вони використовуються вперше.
Ґрунтування необхідно для того, щоб збільшити адгезію, укріпити основу, вирівняти поглинаючу здатність. Так, для мінеральних поглинаючих поверхонь, таких як бетон, газобетон, цементно-піщані та гіпсові штукатурки та стяжки, необхідно використовувати ґрунтувальну суміш БаумітҐрунд. Якщо ж необхідно підготувати непоглинаючу поверхню, наприклад, при укладанні методом «плитка на плитку», чи укладанні на штучний камінь або гладкий бетон, використовується ґрунтувальна суміш Баумакол СуперҐрунд. Дефекти у виді тріщин та сколів необхідно відновити ремонтною сумішшю Баумакол Прецізо. Основи, що пошкоджені мікроорганізмами, необхідно очистити механічним способом та обробити антигрибковим розчином Бауміт СанірЛьозунг.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефонBaumit
Показати телефон+380 44 568 5254
Ідентифікатор: 9954