На ринок вийшла терасна дошка de CASTOR від ТехноНІКОЛЬ

Корпорація ТехноНІКОЛЬ випустила новий тип продукції - терасну дошку de CASTOR - сучасний будівельний матеріал для влаштування терас, веранд, балконів, пірсів та ін

Накопичений досвід і знання дозволяють Корпорації ТехноНІКОЛЬ пропонувати найсучасніші будівельні матеріали і рішення, адаптовані під ринок Росії та СНД. Саме тому в асортименті Корпорації з`явилася продукція з деревинно-полімерного композиту (ДПК), одного з найсучасніших композиційних матеріалів.

Терасна дошка (Декинг) de CASTOR виробляється з Деревно-полімерного композиту (ДПК) на основі поліетилену та якісної деревної муки методом екструзії з використанням новітнього італійського обладнання. На ринках Північної Америки, Європи, Китаю, Японії виробництво ДПК зростає великими темпами. Щорічне зростання Російського ринку ДПК становить за різними даними від 50 до 100% на рік. В даний час переважну частку в загальному виробництві ДПК займають декинг-продукти (терасна дошка).
Переваги De Castor перед Деревом:
- Висока стійкість до впливу вологи і температури
- Збереження зовнішнього вигляду навіть через 10 років експлуатації
- Не схильність до гниття, цвілі і грибків
- Не потребує фарбування або обробки просочувальними складами
- Немає сучків, не залишає занози
- Екологічно чистий будівельний матеріал
- Відмінно очищається
- Зручно монтується
- Широка кольорова палітра

Сфера застосування декинга de CASTOR - Тераси, веранди, балкони, експлуатовані покрівлі, садові майданчики, пірси, причали, басейни, спортивні майданчики та ін

До переваг роботи з терасної дошкою de CASTOR можна віднести наступні фактори: Європейська якість, продукція пройшла всі необхідні сертифікації; Суворий контроль якості фахівцями Корпорації. Надається гарантія на продукцію - 25 років.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 612 20 XX XX +380 612 207 510
+380 612 20 XX XX +380 67 619 0584
+380 612 20 XX XX +380 612 638 841
Ідентифікатор: 9864