Рішення для будівельного бізнесу

Будівельна галузь, поза всяким сумнівом, є однією з найскладніших. Криза, різні тенденції, характерні для сучасної економіки неминуче впливають на роботу будівельних компаній зокрема і будівництво в цілому.
Навіть самі незначні зміни в бізнес середовищі вимагають від керівників будівельних компаній нових принципів управління, стимулюють до пошуку нових підходів до скорочення витрат, оптимізації бізнес-процесів і підвищення конкурентних переваг.
В умовах жорсткого конкурентного середовища необхідний інструментарій, що дозволяє мати перед очима точну картину стану бізнесу - від його загального рівня і до найменших деталей в окремих операціях. Одним із кроків ефективної бізнес стратегії є впровадження ERP системи, як інструменту, що дозволяє контролювати хід процесів і на основі цього оперативно приймати важливі стратегічні рішення.
Рішення ERPC «Development & Construction», розроблене українською компанією ERP Consulting, дає можливість менеджменту будівельної компанії контролювати хід і управляти проектами на всіх стадіях будівництва, проводити точну оцінку ключових показників діяльності, оперувати даними з різних джерел в єдиному інформаційному середовищі.
Рішення розроблено на платформі ERP системи Microsoft Dynamics NAV, з урахуванням специфіки будівельної галузі. Рішення дозволяє уникнути неточностей в розрахунках і відхилення від заявлених показників, і, таким чином, мінімізує фінансові ризики. Рішення забезпечує ефективну взаємодію всіх підрозділів і субпідрядних організацій в єдиному інформаційному просторі, дозволяє вести консолідований облік витрат по всіх філіях, оптимізує бізнес-процеси, скорочує рутинну роботу персоналу. Дозволяє повністю автоматизувати управлінський облік у будівельній компанії, вести облік договорів з постачальниками, замовниками, підрядниками, здійснювати оперативне фінансове, календарне, ресурсне планування і безперервний контроль бізнес діяльності.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9854