В Україні 2012-й рік пройде під знаком деревообробки
Фото Primus Exhibitions Group

В Україні 2012-й рік пройде під знаком деревообробки

Провідний галузевий захід - `Всеукраїнський форум деревообробників і меблевиків` - відбудеться в Міжнародному виставковому центрі в Києві з 25 по 28 вересня 2012 року. Форум сьогодні - це найбільші і найпрестижніші в Україну спеціалізовані виставки `Примус: деревообробна промисловість` і `Примус: меблева промисловість`, Міжнародний конгрес `Технології деревообробки в 21-му столітті`, Спеціалізована експозиція `УкрЛісІндустрія` і конкурс `Кращий оператор маніпулятора`. Саме тут головні світові виробники, дистриб`ютори та дилери машин, обладнання, матеріалів та інструменту для лісового господарства, первинної обробки деревини, деревообробки та меблевого виробництва представляють новинки та укладають контракти на постачання продукції в усі регіони України.

Ключове значення Форуму підкреслює солідна офіційна підтримка, яку надають Міністерство промислової політики України, Державний комітет лісового господарства України, Європейська федерація виробників деревообробного обладнання EUMABOIS, Торгово-промислова палата України та Канадсько-Українська торгова палата. У 2010 році в роботі Форуму взяли участь майже 6000 фахівців. В експозиції виставок на площі більше 7000 кв. м свою продукцію та послуги представили 189 компаній з Австрії, Білорусі, Бельгії, Німеччини, Данії, Індії, Іспанії, Італії, Китаю, Латвії, Люксембурга, Польщі, Росії, Словаччини, Словенії, України, Чехії та Естонії.

На конференціях, семінарах, `круглих столах`, презентаціях і майстер-класах, які проводяться в рамках ділової програми Форуму, експоненти і відвідувачі виставок отримують актуальну інформацію про кон`юнктуру ринку, наукові розробки, тенденції розвитку галузі, нові технології та матеріали. Форум вносить вклад в розвиток української економіки і сприяє зміцненню міжнародних зв`язків. Експонентам він надає унікальну можливість для `живої` демонстрації і безпосереднього просування продукції. Завдяки відвідуванню заходи, деревообробники і меблевики з усіх регіонів України, багатьох країн Європи та СНД отримують тисячі свіжих контактів та укладають контракти на постачання обладнання та матеріалів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9601