Зміна упаковки базальтових утеплювачів ТМ Knauf Insulation

З осені 2011 року теплоізоляційна продукція на основі базальтового волокна, що імпортується в Україну із заводу в м. Нова Бана (Словаччина), поставляється в новій упаковці. Будівельна теплоізоляція - в прозорій плівці з синім текстом і логотипом, технічна - у білій плівці з синім текстом і логотипом. Упаковка скловолоконних утеплювачів залишається незмінною.
У перехідний період можна буде зустріти обидва види упаковки: старого зразка (білу плівку з нанесеним текстом синього, сірого і помаранчевого кольорів), а також нову (прозору / білу плівку з синім текстом). Варто відзначити, що в обох випадках якість представленого нашою компанією продукту залишається на незмінно високому рівні.
`Зміна упаковки базальтової вати - ще один крок компанії` Кнауф Інсулейшн `для збільшення впізнаваності нашого утеплювача. Ми пишаємося якістю нашої теплоізоляції, її характеристиками і зовнішнім виглядом, тому й робимо упаковку прозорою, - зазначив Андрій Павлик, директор компанії `Кнауф Інсулейшн Україна`. - Також відзначимо, що наша компанія піклується не тільки про теплоізоляційних характеристиках утеплювачів, а й про зовнішній вигляд продукції `.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9497