Як отримати квартиру по 4 тис. грн за `квадрат`

Щоб отримати від держави житло по 4 тис.грн. за `квадрат` є три головні умови. По-перше, треба справді бути сім`єю, яка потребує поліпшення житлових умов, тобто стояти на квартирній черзі. Друге: потрібно мати можливість сплатити свою частину житла, тобто 70% для регіонів і 50% - для Києва. І третє: вибрати з числа тих об`єктів, які пропонує держава, то, що люди хочуть купити. Про це в інтерв`ю кореспонденту BIZ.liga.net розповів голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.


Далі відкривається рахунок на покупця житла, який кладе туди свою частину грошей, ми кладемо свою частину, і забудовник їх отримує за договором.

Об`єкти для такого соціального житла вибираються в кілька етапів. Перш за все, забудовник повинен захотіти брати участь в програмі і подати заявку. У Києві та області у 2010 році таких забудовників було дев`ять. Всього 139 об`єктів по Україні виявили бажання брати участь у цій програмі. Ці об`єкти розглянула комісія Мінергіонстроя і допустила 103 об`єкта.


Цей перелік передається нам, і фахівці виїжджають на місце, фотографують об`єкт, вивчають документацію, наявність дозволів, застав або банківських зобов`язань та обмежень. Після того, як все це перевірено, об`єкт остаточно допускається до участі у програмі.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8489