Харківський завод збудує медіа-центр Євро

Харківський завод збудує медіа-центр Євро

Харківський `Завод ім. Фрунзе` побудує біля стадіону `Металіст` медіа-центр до Євро-2012. Про це повідомила прес-служба заводу.

Як розповів голова правління Олександр Василенко, підприємство здійснить реконструкцію виробничого приміщення, створивши на його базі сучасно оснащений медіа-центр, послугами якого зможуть скористатися світові ЗМІ, що висвітлюватимуть харківські події Євро-2012. У медіа-центрі площею 1,5 тис.кв. м будуть створені 500-700 робочих місць для журналістів.

`Рішення про будівництво нам давалося нелегко, але ми усвідомлюємо важливість цього проекту для міста. Та й надихнула нас обіцянка міського голови Геннадія Кернеса фінансово підтримати цей проект`, - відзначив пан Василенко. Він повідомив, що загальна вартість проекту оцінюється приблизно у 14 млн грн. За його словами, мер Харкова пообіцяв підтримку міського бюджету в розмірі 2,4 млн грн. Решту коштів інвестує у створення медіа-центру `Завод ім. Фрунзе`.

О. Василенко також зазначив, що робоче проектування об’єкта буде завершено протягом найближчих двох місяців, після чого розпочнеться його будівництво. Планується, що медіа-центр буде повністю готовий уже до початку наступного року.

`Завод імені Фрунзе` є одним із найбільших інвесторів підготовки міста до чемпіонату Європи з футболу, і за останні три роки вже інвестував у підготовку Харкова близько $10 млн. Ці кошти, в основному, було спрямовано на придбання нових корпусів і перебазування виробничих потужностей підприємства зі старого майданчика, що примикав до спорткомплексу `Металіст`, на нову територію.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8485