На околицях Львова збудують ще 9 буферних зон під Євро

На околицях Львова збудують ще 9 буферних зон під Євро

У Львівській області визначено 9 земельних ділянок під буферні зони для розміщення туристів і вболівальників під час Євро-2012. Про це в коментарі Інформаційному центру `Україна-2012` розповів начальник головного управління з питань Євро-2012, містобудування та будівництва Львівської ОДА Степан Лукашик.

За словами чиновника, станом на сьогодні область шукає потенційних інвесторів для проекту, ціллю якого є розвантажити великий наплив туристів до міста за всіма напрямками – з Києва, Польщі, Білорусі та Волині. `Зони будуть створені на околицях міста в районі об’їзної дороги. Найбільше їх буде безпосередньо поблизу стадіону, на якому будуть відбуватися матчі Євро-2012.

За прикладом інших європейських міст, які вже приймали євротурніри, ми плануємо створити зони як наметові містечка з автобусними стоянками, великими екранами для перегляду матчів, харчвим та санітарними блоками`, - зазначив Степан Лукашик. Він також додав, що ці території можуть і після Євро функціонувати як сервісні центри для туристів. Будівництво фан-зон розпочнеться навесні - з настанням тепла.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8438