На околицях Донецька створять 2 паркінги до Євро-2012

На околицях Донецька створять 2 паркінги до Євро-2012

У Донецьку створять 2 паркувальні зони на зовнішніх межах міста для відстою легкового автомобільного транспорту вболівальників. Як повідомили Інформаційному центру `Україна-2012` в Донецькій міськраді, паркінги створять згідно моделі транспортного обслуговування гостей Євро-2012.

Зокрема, південна парковульна зона буде створена в районі Маріупольської розв`язки автодороги `Донецьк – Маріуполь`. Як повідомили в міськраді, вже визначено місце для неї та проведені переговори з інвестором. Орієнтовний термін підписання договору оренди земельної ділянки - травень 2011 року.

Північна паркувальна зона буде створена на об`їзній дорозі в районі Ясиноватської розвилки. На сьогодні визначено місце під паркінг (50 га, орієнтовна кількість автомобілів - 2,5-3 тис.), ведуться переговори з власником земельної ділянки.

КП `Донецькавтопарковка` розробив ескізний проект благоустрою парковок з розміщенням необхідної інфраструктури (побутові послуги, торгові точки, зони відпочинку). Після визначення порядку надання земельної ділянки буде розроблений детальний робочий проект розміщення.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8389