На тренувальній базі `Скіф` заклали фундаменти
Фото www.areny.lviv.ua

На тренувальній базі `Скіф` заклали фундаменти

На реконструкції тренувальної бази `Скіф` завершено влаштування фундаментів адміністративного корпусу. Як повідомляє `Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 в м.Львові`, роботи з заливки фундаментів тривали паралельно зі зведенням каркасу будівлі. На сьогодні уже закінчено 2/3 залізобетонного каркасу, а повністю влаштувати стіни та перекриття споруди мають на початку лютого наступного року.

Водночас тривають роботи на трибунах стадіону. Тут повністю закінчено встановлення буро-набивних паль. Вони є основами для ригелів та підпірних стінок глядацьких трибун. Також закінчується встановлення підпірних стінок по периметру спортивної арени.

Загалом, реконструкція об’єкту передбачає облаштування футбольно-легкоатлетичного стадіону на 3 833 місць, а також будівництво чотириповерхового корпусу, у якому знаходитимуться приміщення для спортсменів, тренерів, суддів, медичні кабінети, конференц-зал та навчальні класи.

Тренувальну базу `Скіф`, що включено до каталогу базових тренувальних центрів для команд-учасниць Євро-2012, планують ввести в експлуатацію в серпні 2011 року. Загальна вартість проекту – 79 мільйонів 478 тисяч гривень.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8385