На Прикарпатті Укрзалізниця збудувала новий залізничний вокзал і восьмиквартирний будинок для залізничників

На Прикарпатті Укрзалізниця збудувала новий залізничний вокзал і восьмиквартирний будинок для залізничників

Напередодні Різдвяних свят Генеральний директор `Укрзалізниці` Михайло Костюк, директор Львівської залізниці Богдан Піх та заступник голови-керівник апарату Івано-Франківської облдержадміністрації Роман Струтинський відкрили новозбудоване приміщення залізничної станції у селі Ямниця Тисменицького району

За словами Михайла Костюка, Укрзалізниця продовжує добру традицію з відбудови та реконструкції залізничних вокзалів, введення нових маршрутів, зокрема в напрямку Карпати-Донецьк-Дніпропетровськ-Ворохта. Він повідомив, що у минулому році Укрзалізниця вклала в Івано-Франківську область 127 млн. грн.

У свою чергу Роман Струтинський зазначив, що споруджений силами Львівської залізниці приміський вокзал у Ямниці – `це прекрасні умови для мешканців навколишніх сіл та робітників Ямницького промвузла`. Він зауважив, що за дев’ять місяців здано в експлуатацію 244 об’єкти.

Того ж дня вісім сімей залізничників обласного центру Прикарпаття отримали ключі від квартир по вулиці Елеваторна у селі Хриплин Івано-Франківської міськради.

За словами гендиректора Укрзалізниці, у 2011 році кожна залізниця збудує і здасть в експлуатацію мінімум 100 квартир для залізничників.

Довідково: За даними прес-центру ДТГО `Львівська залізниця`, роботи з будівництва нового приміщення залізничного вокзалу у Ямниці розпочалися у травні 2010 року. Їхня кошторисна вартість – понад 10 млн. грн., з яких майже 3 млн. грн. – вартість виконаних будівельно-ремонтних робіт.

У Хриплині всі роботи виконані будівельниками місцевої залізниці. У новому восьмиквартирному будинку по вул. Елеваторній здано в експлуатацію чотири однокімнатні і чотири двокімнатні квартири. Загальна площа будівлі 603,2 кв.м. Вартість виконаних будівельно-ремонтних робіт – майже 2,6 млн. грн.

http://www.kmu.gov.ua/
Ідентифікатор: 8386