Донецький вокзал модернізують до ЧЄ

Донецький вокзал модернізують до ЧЄ

У 2010 році на модернізації вокзального комплексу Донецька освоєно 267 мільйонів гривень. Про це вчора сказав начальник Донецької залізниці Микола Рогов на селекторній нараді, присвяченій підсумкам року і основним завданнями перед підприємством на 2011 рік.

Як зазначив Микола Рогов, в 2010 році проведено масштабні роботи з модернізації вокзального комплексу Донецька, в рамках підготовки до фінальної частини Євро-2012.

`Широким фронтом ведуться роботи з будівництва приміського вокзалу, будівництва транзитного вокзалу, торгових комплексів. Великі роботи проведено з модернізації шляхової системи, розділений пасажирський і вантажний рух. В цілому освоєно 267 мільйонів гривень`, - сказав начальник Донецької залізниці.

Серед основних завдань на 2011 рік Микола Рогов виділив програму з розвитку швидкісного залізничного руху в Україні до Євро-2012. Донецькій залізниці необхідно підготувати свою інфраструктуру для швидкісної лінії, яка буде зв`язувати Львів-Київ-Харків-Донецьк. А також організувати швидкісний рух між роками мільйонниками в напрямку Донецьк-Харків-Дніпропетровськ-Донецьк.

Олена Васіна
http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8379