Будівництво другої тренувальної бази у Харкові йде за графіком

Будівництво тренувального табору для розміщення команд-учасниць Євро-2012 на базі дитячого лікувально-оздоровчого табору `Сонячний` ведеться у відповідності до графіку. Про це повідомляє Департамент з питань сім’ї, молоді, спорту та підготовки Євро-2012 з футболу Харківської міської ради.

На цей час у стадії завершення знаходиться будівництво нульового циклу `чаші` стадіону, підготовлені усі фундаменти для веж освітлення, підводяться інженерні мережі, встановлюються стовпи для огорожі та розчищається територія під будівництво п’ятизіркового готелю. До кінця 2010 року буде завершено будівництво основних конструкцій стадіону, після чого розпочнуться роботи з будівництва футбольного поля та готелю.

Нагадаємо, що керівництво `Південної залізниці` надало письмові гарантії стосовно того, що до кінця 2011 року буде збудовано тренувальний табір для команд-учасниць Євро-2012 з футбольним полем стандартного розміру та п’ятизірковим готелем на 83 номери. Після завершення будівництва об’єкт повністю відповідатиме вимогам УЄФА.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8362