Донецький аеропорт оснастять сучасною електропідстанцією

Донецький аеропорт оснастять сучасною електропідстанцією

`Персональну` електропідстанцію для Міжнародного аеропорту `Донецьк` побудує до Євро-2012 компанія ТОВ `Сервіс-Інвест` (ДПЕК). Як розповів генеральний директор ТОВ `Сервіс-Інвест` Валерій Мосципан, проект уже готовий.

`Сьогодні на рівні Кабміну вирішується остаточно питання щодо джерела фінансування для нас на 2011 рік`, - сказав пан Мосципан, зазначивши, що будівництво підстанції розпочнуть уже в січні. При цьому не забудуть і про естетику об`єкта. З одного боку на ньому намалюють чайку, що летить, і хвилі Азовського моря, а з іншого - логотип ДПЕК `Сервіс-Інвест`.

Вартість об`єкта становить 102 мільйони гривень. За словами гендиректора ТОВ `Сервіс-Інвест`, у підстанції буде два трансформатори.

Довідка: у Донецьку, в рамках підготовки до Євро-2012, реалізується проект реконструкції КП `Міжнародний аеропорт `Донецьк`. Генеральний підрядчик - ФПГ `Альтком`.

ТОВ `Сервіс-Інвест` є однією з найбільших енергозабезпечуючих компаній в Україні. Електричні мережі компанії напругою 35-154 кВ протяжністю близько 2 600 км і 48 підстанцій розташовано на території Донецької і Дніпропетровської областей.

Укрінформ
http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8196