До Євро-2012 Київ побудує `Діснейленд`

До Євро-2012 Київ побудує `Діснейленд`

Будівництво аналога `Діснейленда` планують запустити на початку 2011 року в Гідропарку, а на правому і лівому берегах хочуть створити аквапарки. Розгортання спорудження парків розваг спричинене підвищенням у столиці попиту на атракціони, повідомляє компанія Domobaza.info.

Один з аквапарків буде розміщений на Оболоні, а другий - на Осокорках. Ввести об`єкти в експлуатацію передбачається у 2012 році.

Один з комплексів розташується на третьому поверсі великого торговельно-розважального центру, який знаходиться між станціями метро `Мінська` і `Героїв Дніпра`. Як заявляють розробники проекту, аквапарк буде виконано в стилі твору Артура Конан-Дойля `Загублений світ`.

За словами генерального директора торговельно-розважального центру Григорія Колодача, у дизайні об`єкта будуть присутні і `динозаври`, і `пірати`, і навіть повітряні кулі, які почнуть літати під дахом, як в аквапарку Берліна. Тут передбачається відкрити 5 басейнів з глибиною іноді до двох метрів, а також 15 гірок.

Планується, що розважальний об`єкт працюватиме цілодобово. Вартість квитків змінюватиметься в залежності від часу, дня тижня, а також тривалості перебування. Наприклад, у будні проведення дня в аквапарку в середньому обійдеться в 180-190 гривень з однієї особи.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8168