Держкомпідприємництва відмовило Мінрегіонбуду

Держкомпідприємництва відмовило у погодженні наказу Міністерства регіонального розвитку та будівництва, яке хоче зберегти комплексний висновок державної експертизи в будівництві.


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Держкомпідприємництва, відомство відмовило у погодженні проекту наказу Мінрегіонбуду, яким пропонується визначити перелік об`єктів, для яких не потрібно отримувати комплексний висновок державної експертизи.


Разом з тим, відповідно до урядового доручення скоротити кількість документів дозвільного характеру, комплексний висновок державної експертизи взагалі підлягає скасуванню. Таким чином, повернутися до розгляду наданого Мінрегіонбудом проекту документа можливе тільки за відповідним дорученням Уряду.


`Крім того, що представляє проект наказу` Про затвердження Переліку об`єктів, для затвердження проектів будівництва яких комплексний висновок державної експертизи не є обов`язковим `не був включений Міністерством регіонального розвитку та будівництва України до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у 2010 році, що суперечить принципам передбачуваності державної регуляторної політики `, - йдеться в повідомленні.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8160