Уряд затвердив доповнення в проект реконструкції МА `Харків`

Уряд затвердив доповнення в проект реконструкції МА `Харків`

Як повідомляє прес-служба групи DCH, 21 липня Кабінет міністрів України затвердив коригування проекту і титул реконструкції МА `Харків`. Аеропорт Євро-2012 очікує будівництво нової злітно-посадкової смуги.

Тепер вартість робіт з реконструкції Міжнародного аеропорту `Харків` складає 1086,53 млн. грн. (У т.ч. будівельно-монтажні роботи - 759,5 млн., обладнання - 81,6 млн., інші - 245,4 млн.).

Загальна сума збільшена за рахунок декількох якісних змін і об`єктивних причин: була додана магістральна руліжна доріжка, до коригування включений новий індекс інфляції, а також збільшена вартість багатьох будівельних робіт в порівнянні з 2009 роком. Крім того, прес-служба інвестора МА `Харків` підкреслює, що це планові цифри, які за фактом надалі будуть коригуватися.

Нагадаємо, що в реконструкції бере участь приватний і державний інвестор. Загальна сума інвестицій Олександра Ярославського (аеровокзальний комплекс, привокзальна площа) - 508,8 млн. грн. Загальна сума державних інвестицій (реконструкця аеродромного комплексу) - 1086,53 млн. грн.

Вже 27 серпня МА `Харків` відкриє новий термінал, який був побудований з випередженням графіків на три місяці. Остаточний термін здачі об`єкта - кінець 2011 року.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 7752