На євростадіоні у Львові змонтовано більше половини спецконструкцій

На євростадіоні у Львові змонтовано більше половини спецконструкцій

Понад 60 відсотків бортів першого рівня - бетонних конструкцій, які відділятимуть глядацькі трибуни від футбольного поля, змонтовано на головній спортивній арені Євро-2012 у Львові.

Як повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу у прес-службі міськради, водночас на першому рівні стадіону триває встановлення складок - бетонних конструкцій посадкових рядів. На південній трибуні вже змонтовано 75 відсотків складок, на східній - 60, а на північній - 15 відсотків. Розпочався монтаж складок на західній трибуні.

На другому рівні будівельники зводять ригелі та монтують парапетні зовнішні стіни. У роботі знаходяться 21 із 55 ригелів.

Тривають роботи над вісьмома порталами, які розташовані по всьому периметру першого ярусу. Один з порталів, який знаходиться на західній стороні, з`єднуватиме поле та адміністративну будівлю та буде призначений для виходу команд і суддів. Решта порталів забезпечуватимуть доступ на стадіон служб технічного обслуговування, підрозділів МНС та слугуватимуть для екстреної евакуації глядачів.

Загалом на будівництві львівського стадіону працюють близько 600 фахівців.

Нінель Кисілевська
http://www.ukrinform.ua/
Ідентифікатор: 7739