Реконструкція трьох студентських гуртожитків до Євро-2012 розпочнеться в цьому році - начальник Харківської облінспекціі ДАБК

Реконструкція трьох студентських гуртожитків до Євро-2012 розпочнеться в цьому році в Харкові. Про це 20 липня у прес-центрі інформагентства `STATUS QUO` повідомив начальник інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) у Харківській області Олександр Мальцев.

`Цього року почнеться реконструкція не менше трьох гуртожитків - училища фізкультури, НТУ` ХПІ `та юракадемії. Грошові кошти на це є, але потрібна документація, яка знаходиться в ДП` Укргорстройекспертиза `. Думаю, вже в серпні вони отримають дозволу і почнуть серйозно працювати `, - повідомив О. Мальцев.

За його словами, до вересня також буде визначений список готелів, які зможуть і будуть приймати уболівальників і тих, які не встигнуть з будівництвом або реконструкцією до Євро-2012.


Довідка `SQ`. Як заявив 14 липня директор Департаменту з питань сім`ї, молоді, спорту та підготовки до Євро-2012 Харківської міськради Віктор Христоєв, деякі харківські готелі не готуються до чемпіонату. За його словами, готель `Чічіков` ще не підготував проект реконструкції, а керівництво готелю `Київський` проектну документацію підготувало, але роботи по реконструкції ще не почало, хоча дозвіл інспекції ДАБК на підготовчі роботи у `Київської` є.

Усього Харків до Євро-2012 повинен гарантувати УЄФА 1 тис. 240 п`ятизіркових, 1 тис. 315 чотиризіркових та 210 тризіркових номерів.

http://www.sq.com.ua/
Ідентифікатор: 7721