Philips приєднується до глобальної коаліції провідних компаній The Climate Group

Компанія Royal Philips Electronics, світовий лідер в області освітлення, охорони здоров`я та енергозбереження, оголосила про приєднання до The Climate Group. Найбільший виробник світлотехніки в світі буде співпрацювати з міжнародною некомерційною організацією і коаліцією підприємств входять до неї з метою якнайшвидшої розробки стратегії і технологій скорочення викидів вуглекислого газу в атмосферу, що має сприяти розвитку маловуглецевої економіки.

Співпраця з Philips допоможе The Climate Group в роботі з впровадження світлодіодних технологій. Philips вже співпрацює з The Climate Group в рамках програми `Lightsavers`, глобального експерименту, метою якого є тестування ефективності та економічної доцільності використання світлодіодних систем освітлення в містах по всьому світу. У деяких містах, де проходять виміри, встановлено світлове обладнання Philips.

Досвід компанії Philips допоможе The Climate Group в подальшій роботі над таким проектом, як Smart 2020, мета якого показати, як міста можуть збільшити свою енергоефективність за рахунок використання більш досконалих технологій в інфраструктурі і комунікаціях.

Партнерство з The Climate Group підкреслює орієнтованість Philips на лідерство в області захисту навколишнього середовища, а також свідчить про її репутації провідного світового новатора в галузі екологічно чистих технологій. Екологічність - основний напрямок в загальній стратегії Philips, яке ставить перед компанією амбітні завдання: прийнята стратегія EcoVision 5 напралена, серед іншого, на збільшення енергоефективності всієї продукції Philips на 50%, на подвоєння обсягів переробки відходів і частки перероблених матеріалів у продуктах компанії до 2015 року .

Будучи визнаним світовим лідером в області світлодіодних технологій, Philips істотно збільшує асортимент світлодіодних продуктів, як побутового, так і промислового призначення. У 2010 році Philips представить ряд нових світильників для зовнішнього освітлення, покликаних сприяти подальшому розвитку зовнішнього світлодіодного освітлення. Нові світлодіодні продукти будуть сприяти збільшенню енергоефективності, зменшення шкідливих викидів, підвищення рівня безпеки на дорогах і скорочення споживання енергії в темний час доби.


`Philips поділяє думку The Climate Group про сприятливий екологічно чистому майбутньому нашої економіки і планети і виступає за впровадження простих рішень, мінімально впливають на екологію, покликаних підвищити якість життя людей. Ми дуже пишаємося тим, що офіційно приєдналися до такої важливої організації і очікуємо, що співпраця з The Climate Group та її членами допоможе просувати розробку та впровадження інтелектуальних, екологічно-чистих технологій по всьому світу `, - говорить Руді Провоост (Rudy Provoost), Генеральний директор Philips Lighting, Голова ради директорів Royal Philips Electronics і Голова ради зі сталого розвитку Philips.

`Ми раді, що Philips приєднався до нас. Як і The Climate Group, Philips активно працює над створенням зручних для життя і екологічно чистих міст, покликаних покращити життя людей і покласти основу майбутньої маловуглецевої економіки. Приєднуючись до нашої зростаючої коаліції прогресивних підприємців, компанія Philips ще раз довела, що є лідером в області захисту навколишнього середовища `, - додає Стів Ховард (Steve Howard), Генеральний директор The Climate Group.
Ідентифікатор: 7727