Гроші на фінансування доступного житла надійдуть тільки через 2 місяці

Гроші на фінансування доступного житла надійдуть тільки через 2 місяці

Програму фінансування доступного житла скоротили майже в 2 рази. Але цього року на доступне житло буде витрачено 1 млрд. 100 млн. Гроші вже виділені і через 2 місяці ми їх отримаємо. Заявив Міністр регіонального розвитку та політики Володимир Яцуба.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, глава відомства нагадав, що Прем`єр-міністр Микола Азаров доручив головам областей знайти ділянки для будівництва доступного Жиль. А Мінрегіонбуд у свою чергу готує проект документа, на отримання субсидій для проведення комунікацій на виділені ділянки.

Нагадаємо, що вчора Прем`єр-міністр Микола Азаров на зустрічі з представниками ділових кіл розповів, що керівники областей нададуть забудовникам житла підготовлені ділянки з комунікаціями і прокладеними мережами.

`Я поставив перед керівництвом всіх областей завдання, з урахуванням складного становища в будівельній галузі, надати майданчика під будівництво безкоштовно. Це не повинні бути пустирі невідомо які. Це повинні бути підготовлені майданчики`, - заявив Азаров.

Прем`єр-міністр зазначив, що зараз ми підемо на втрати, тому що підготовка майданчика це комунікації, мережі, вкладення, і т.д. `Але ми повинні на це піти. Потім ми знайдемо прийнятну форму співпраці з будівельним бізнесом, але в будь-якому випадку ми максимально спростимо надання землі для бізнесу`.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 7712