Philips і Cree підписали патентну крос-ліцензійну угоду

Philips і Cree підписали патентну крос-ліцензійну угоду

Ейндховен, Нідерланди - Philips і Cree, Inc. підписали всебічне патентне крос-ліцензійну угоду, спрямовану на подальший розвиток глобального ринку світлодіодних рішень.

Обидві компанії володіють великою кількістю патентів з оптоелектронних розробкам, які мають важливе значення для розвитку бізнесів Philips і CREE. Підписана угода стосується патентів, які входять до програми ліцензування світлодіодних світильників компанії Philips, а також інших патентів обох компаній: у галузі вирощування та виробництва світлодіодних кристалів синього спектру, білих світлодіодів та люмінофорів, систем управління, світлодіодних світильників і ламп, а також світлодіодним підсвічування рідкокристалічних дисплеїв (LCD).

`Philips і Cree інвестували значні кошти в розвиток світлодіодних світлових рішень. Велика кількість патентів на інтелектуальну власність в портфелях обох компаній - це свідчення виконаної роботи `, - сказав Руді Провуст (Rudy Provoost), головний виконавчий директор Philips` Світлові рішення `. `Ми виступаємо за якнайшвидше впровадження світлодіодного освітлення і тому раді тому, що компанія Cree приєднається до нашої` Програмі ліцензування світлодіодних світильників `.

`Дана угода відображає обсяги інтелектуальної власності обох компаній, а також фундаментальність і цінність цих патентів для ринку`, - додає Чак Свобода (Chuck Swoboda), голова правління та виконавчий директор компанії Cree. - `Це також свідчить про прагнення обох компаній внести внесок у розвиток світлодіодного ринку, поважаючи при цьому норми та цінності міжнародного права в галузі інтелектуальної власності`.
Ідентифікатор: 7698