Пінополіуретан

Об'єкт компанії ППУ ПРОФІТ

Пінополіуретан

ТЕПЛОГІДРОІЗОЛЯЦІЯ МОНОЛІТНА ПІНОПОЛІУРЕТАНОВА, ЩО НАПИЛЮЄТЬСЯ (ДСТУ Б В.2.6-187:2013)

ТОВ «ППУ ПРОФІТ» використовує найбільш прогресивний та технологічний метод створення термогідроізоляційних суцільних покриттів шляхом пошарового безшовного напилення пінополіуретанових композицій – жорсткого пінополіуретану (ППУ).

Нанесення напиленням проводиться професійними установками – дозаторами високого тиску, пістолетами для змішування, подачі та напилення Graco Fusion, Gama, Probler, використовуючи компоненти компанії BASF (Пінополіуретани теплоізоляційні та ущільнювальні системи Elastospray («Elastopor H») – ТУ У В.2.7–25.2–20068365–001: 2011, виробництва BASF POLYURETHANES GMBH, Німеччина). Поверхні з нанесеним пінополіуретаном додатково обробляють тільки при необхідності захисту від попадання прямих ультрафіолетових променів. Затверджені санітарно-епідеміологічні сертифікати. Дозволяється прямий контакт пінополіуретану з продуктами харчування.

Роботи проводяться відповідно до «Рекомендацій для виробництва і застосування пінополіуретану теплоізоляційного і герметизуючого системи «Еластопор Н» виробництва BASF POLYURETHANES GMBH». Терміни ефективної експлуатації пінополіуретану системи «Еластопор Н», відповідно до ТУ У В.2.7-25.2-20068365-001:2011 становить не менше 30 років від дати виготовлення.

Працюємо по Україні. Знаходимось у передмісті Києва.
Маємо професійний досвід більше 10 років по нанесенню напиленням жорсткого пінополіуретану в різних сферах його застосування, у тому числі в АПК. Утеплення, теплоізоляція, термоізоляція, гідроізоляція – ці всі Технічні Завдання ефективно вирішує на довгі роки пінополіуретан.
Овочесховища, холодильні, морозильні та сушильні камери, тваринницькі та птахо комплекси, камери для вирощування грибів, ангари, виробничі, комерційні та складські приміщення, ємності, котельні, баки- гідроакумулятори тощо - пінополіуретан успішно збереже тепло або холод, допоможе підтримати необхідний мікроклімат та температуру, подовжить термін життя холодильного та опалювального обладнання, зменшить витрати на енергоносії, а в решті решт – заощадить та збереже Ваші ресурси!

Оновлене: 10.06.2018
Додано: 25.05.2018
Ідентифікатор: 13671
Карта об'єктів компанії ППУ ПРОФІТ

Товари та послуги використовувані на об'єкті ППУ ПРОФІТ

Ще об'єкти