Люк в підвал на амортизаторах

Об'єкт компанії Megaluk

Люк в підвал на амортизаторах

Люк призначений для щоденного використання приміжповерховим переміщенням а також для ревізії. Ця модель зроблена спеціально для внутрішніх приміщень, зполегшеною кришкою і поліпшеною конструкцією люка. Після облицювання керамічною плиткою, по кришці люкаможна ходити, що у свою чергу економить корисну площуприміщення. Також плюсом цієї моделі є те що підлоговий люк після облицювання на тлі підлоги - невидимий, з цієїпричини його називають - люк невидимка.
Люк в підвал складається з двох основних частин, з рамилюка і його кришки. У конструкції виробу передбачені європейські газові амортизатори для відкривання кришкилюка, які підбираються по довжині і силі тиску відповідно зрозмірами люка.Також наші підлогові люки для безпечного відкривання і виключення розриву газовогоамортизатора, обладнані обмежувачами петлі, якізупиняють відкриття кришки під потрібним кутом.

Підвальні люки компанії Мегалюк виготовляються зтовстостінного металопрокату, який під засобом професійного зварювання з'єднується в геометричнуконструкцію потрібного розміру (дивіться технічніхарактеристики.)

Усі металеві частини люків забарвлені антикорозійноюемаллю, що забезпечує підвищення терміну служби люкав приміщеннях з підвищеною вологістю. До кришки люка прикручена міцна ГВЛВ плита, яку після грунтовки можна облицьовувати керамічною плиткою. Для підвищення жорсткості при навантаженні на поверхню плити, кришкулюка зміцнюють розпірками, відповідно до розміру люка ійого призначення. Підлоговий люк невидимка відкривається за допомогою замка-клямки і чотиригранного поворотного ключа з комплекту люка. Закриття відбувається простим натисненням кришки люка до рами. Для щільного притиснення і герметизації, передбачені гумові ущільнювачі по периметру рами люка. Відкривання кришки відбувається за допомогою спеціальних петель, які виключають обколювання плиткив місцях між плиткових швів по контуру люка.

Реалізація об'єкта — 2019 рік
Оновлене: 31.01.2019
Додано: 31.01.2019
Ідентифікатор: 13809

Ще об'єкти

Люк в підвал на амортизаторах — Megaluk
Нажимні люки під плитку — Megaluk