Акцію завершено
Професійний монтаж теплових насосів. Зимова акція!
Барракуда
Будинок 200 кв м. Економічна система опалення, на геотермальному інверторному тепловому насосі NIBE (Швеція) 10 кВт, з 3 геотермальними свердловинами по 75 м. Тепловий насос забезпечує економічне опалення будинку, нагрів басейну, приготування гарячої води в 200 л ефективному бойлері. Влітку, тепловий насос забезпечує охолодження будинку холодними стелями. Система опалення контролюється і управляється через інтернет. Система споживає електроенергії, в 5 разів менше, в порівнянні з електрокотлом.

Професійний монтаж теплових насосів. Зимова акція!

Акція на професійний монтаж найефективніших систем опалення — систем опалення на теплових насосах:
- систем опалення на геотермальних теплових насосах, з постійно високим коефіцієнтом перетворення, як взимку так і влітку (COP 4-5). Ми встановлюємо кращі геотермальні теплові насоси з найвищими коефіцієнтами перетворення, які забезпечать максимальний ефект саме у Вашому випадку: NIBE (Швеція), Ochsner (Австрія), VIESSMANN, VAILLANT (Німеччина).

- монтаж високоефективних систем опалення на повітряних теплових насосах, які забезпечують компроміс, високого коефіцієнта перетворення, в основний температурній зоні нашого регіону, і більш демократичною вартістю. Середньорічний COP 3-3.5. Встановлюємо кращі зразки повітряних теплових насосів, виробництва NIBE (Швеція), BOSCH, BUDERUS (Німеччина), ZUBADAN, HITACHI (Японія), Ochsner (Австрія), MYCOND (Великобританія).

У рамках акції до 13.03.2019 знижені ціни на бурові й монтажні роботи, збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проєкту — безкоштовно. Надається робоча, налаштована система опалення з сервісним, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Все від проєктування, монтажу, налагодження, сервісу й експлуатаційного супроводу — з одних рук, що гарантує надійну роботу системи на довгі роки.
Досвід роботи з 1996 року, понад 60 встановлених геотермальних теплових насосів різної потужності, включаючи каскадні системи з декількох теплових насосів. Запрошуємо оглянути чинні системи опалення на теплових насосах різної потужності.
Акція діє на території України. Детальніше, на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №14815: 14 лютого — 13 березня 2020