Знижка 2% акцію завершено

Додаткова знижка 2% на замовлення в Windraw

Darwin - це перша компанія в Україні, яка ефективно почала впроваджувати програмний продукт Windraw, який поєднує в собі весь технологічний процес роботи підприємства: розрахунок конструкцій, виробництво, постачання і фінанси.

У процесі впровадження ми допомагаємо оформити технічне завдання, навчаємо персонал і спільно виконуємо роботу з налаштування. А також, ми робимо знижку 2% на все замовлення, якщо прорахунок зроблений самостійно дилером.

Якщо говорити про переваги, то:

1. Це безперечно крок вперед. WinDraw дає можливість провести оптимізацію в процесі розрахунку замовлення. Наприклад, при прорахунку вхідної групи, вам більше не потрібно вибирати окремо елементи (замок, циліндр, петлі). WinDraw самостійно їх встановить.

2. Ви економите свій час роблячи прорахунок самостійно. Вам більше не потрібно витрачати свій час на очікування прорахунку і дзвінок від менеджера.

3. Можна провести розрахунок всього асортименту продукції. Починаючи від простих вікон і до складних конструкцій.

4. Програма працює на віддаленому сервері on-line. Це зручно, так як менеджер завжди може перевірити ваше замовлення. Вам більше не потрібно пересилати файли.

Уявіть, що ви порахували замовлення на своєму робочому комп'ютері і поїхали. Потім у вас виникла необхідність перевірити замовлення. Ви можете просто подзвонити менеджеру в DarWin і подивитися замовлення, так як всі замовлення збережені онлайн.
Оновлення цін відбувається автоматично - не потрібно турбуватися, що ціна змінилася, а поновлення цін вам не вислали.

5. Windraw надає виняткові можливості в аспекті інтеграції з системами 1C і клієнт-банком.

6. Працюючи з Darwin з цього програмного забезпечення ви якісно зменшуєте вплив людського фактора. Оптимізація інформації, автоматизація рутинної роботи якісно підвищить вашу ефективність і ефективність вашої компанії.

Процес впровадження нововведень, іноді, проходить болісно. Нерозуміння або, що частіше за все, не правильне розуміння мети того чи іншого оновлення призводить до небажання йти далі, розвиватися і вдосконалюватися. Згадайте перехід від кнопкових телефонів до смартфонів. Наскільки зручною ви могли б назвати ваше життя зараз без цього?

Світ не стоїть на місці. Що б бути в тренді необхідно стежити за цим рухом, і безперервно вдосконалюватися

Працюючи з нами по Windraw, вам не потрібно буде дзвонити до виробника і погоджувати терміни і інші технічні моменти. Ніякої листування на пошті. Ніяких дзвінків. Досить буде провести розрахунок, оплатити і отримати готовий товар.

Команда Darwin докладе всіх зусиль, щоб зробити цей перехід максимально безболісним, ​​а вашу роботу - ефективною.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 44 580 XX XX +380 44 580 0550
Моб.:
+380 44 580 XX XX +380 67 223 5032
Тел.:
+380 44 580 XX XX +380 44 580 0551
Терміни проведення акції №14636: 01 липня — 30 серпня 2019