Знижка 15% акцію завершено
Фіксатори захисного шару арматури з безкоштовною доставкою по Украйні!
fiksatory-armatury.com.ua
fiksatory-armatury

Фіксатори захисного шару арматури з безкоштовною доставкою по Украйні!

При замовленні будь-яких фіксаторів на суму від 5000 грн. Ви отримуєте знижку 15% від роздрібної ціни або доставлення по всій території України нашим коштом!

Фіксатори арматури - це пластикові елементи, які працюють як обмежувачі захисного шару в бетонних виробах, а також виконують роль підставок для арматури. Захисний шар арматурного каркаса впливає на якість і довговічність монолітних конструкцій, тому при проведенні монолітних робіт дуже важливо дотримання проектного значення захисного шару арматури і його постійна величина. Нижче розглянемо основні типи фіксаторів арматури і завдання, які вони виконують.

Фіксатори арматури для перекриттів. Найбільш затребуваним фіксатором арматури є фіксатор стійка 20/25/30 універсальна, цей же тип фіксатора захисного шару часто називають стільчик або бочонок під арматуру. Даний тип пластикового фіксатора призначений для використання на твердій основі під горизонтальну сітку арматури, тому найчастіше його використовують в монолітних плитах перекриття, але ще він може використовуватися для бетонних поясів і доріжок, фундаментних плит і наливних підлог. Захисний шар у фіксатора стійка 20, 25 і 30 мм в залежності від його положення на опалубці. Для меншого захисного шару використовується фіксатор арматури стійка 10/15 із захисним шаром 10 та 15 мм, а для більшого значення існує фіксатор стійка 30/35, де захисний шар створюваний фіксатором складе 30 і 35 мм. Витрата у фіксаторів подібного типу від 4 до 6 штук на квадратний метр.

Фіксатор корона є не менш популярним фіксатором і використовується в основному для опалубки перекриттів. Цей фіксатор арматури менш міцний, ніж стійка, але має відкриту форму, яка не допускає утворення повітряних порожнин в бетонній плиті, також фіксатор корона відрізняється великою універсальністю в плані підбору необхідного значення захисного шару для арматурної сітки. Параметри захисного шару у цього фіксатора 15, 20 і 25 мм, а завдяки особливій формі з зовнішнім замком два фіксатора легко з'єднуються в один, отримуючи захисний шар в 40, 45 і 50 мм.

Фіксатори арматури для фундаментів. Для виставлення арматуру в фундаментах найчастіше використовуються спеціальні види фіксаторів, які мають більш високі значення захисного шару і розраховані на великі діаметри арматури і навантаження. Фіксатори захисного шару для фундаментів можна розділити на дві основні групи - фіксатори арматури для установки на твердій основі і фіксатори, які можуть встановлюватися на м'яку і нерівну поверхню.

Фіксатор арматури Стілець з засувкою є пристосуванням для установки арматурного каркаса на твердій основі. Забезпечує дотримання захисного шару в 50 мм, жорстка клямка надійно фіксує арматуру діаметром до 24 мм, міцна хрестоподібна підставка витримує високі навантаження від ваги арматури і в процесі бетонування.

Фіксатор настил - це фіксатор арматури з великим за площею підставою, т.зв. фіксатор з п'ятою. Служить для установки арматурного каркаса на м'якій підставці - створить захисний шар і зафіксує арматуру на грунті, глині, щебені, ПВХ мембрані, гідроізоляції, пінопласт та інших м'яких або нерівних підставах. Дуже жорсткий і міцний, добре сприймає вертикальні і поздовжні навантаження, тому також може використовуватися і на твердій основі. Фіксатори арматури настил бувають полегшені і посилені і дають можливість виставити арматурну сітку на рівні від 10 до 100 мм, що дає можливість легко підібрати необхідний фіксатор арматури для фундаментів або бетонної підлоги.

Фіксатори арматури для вертикальних конструкцій. При роботі з опалубкою стін і колон вирішити задачу забезпечення необхідного захисного шару допоможе фіксатор зірочка. Фіксатор арматури зірка буває двох основних типів - променева і хвильова зірочка-фіксатор. Захисний шар арматури 20, 25, 30, 35, 40 і 50 мм.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Моб.:
Показати телефон+380 99 757 9449
Терміни проведення акції №14515: 05 лютого 2019 — 05 лютого 2020