Акцію завершено
Монтаж ефективних систем опалення. Весняна акція!
Барракуда
Будинок 350 м.кв. Економічна система опалення на конденсаційному котлі BUDERUS 42кВт (Німеччина), водонагрівачі Logalux 200л, погодозалежної автоматиці Logamatic 4121. Висока економічність системи завдяки застосуванню низькотемпературної системи опалення, використання теплоти конденсації, погодозалежної теплогенерації котла, погодозалежне управління контурами опалення, управління темп. в приміщеннях. Передбачена можливість подальшого підключення повітряного теплового насоса

Монтаж ефективних систем опалення. Весняна акція!

Весняна акція на професійний монтаж енергоефективних систем опалення з низькими експлуатаційними витратами.
Сучасна система опалення створюється як єдиний комплекс пристроїв, що забезпечують: розрахунок необхідної кількості тепла будинку його ефективне виробництво точний розподіл по приміщеннях відповідно до вимог користувачів. Вирішення цих завдань забезпечують:
- Погодозалежна автоматика проводить розрахунок необхідного будинку тепла, при наявній зовнішній температурі, і управляє теплогенератором забезпечуючи виробництво розрахованого тепла.
- Теплогенератор з системами обігріву (радіатори теплі підлоги, стіни конвектори...), забезпечують виробництво тепла з максимальним ККД і ефективну передачу тепла приміщенням.
- Автоматика управління температурами в приміщеннях забезпечує управління і програмування температурами в кожному приміщенні, з можливістю зниження температури або відключення опалення, коли в приміщенні немає людей.
Такий підхід забезпечує низькі витрати на опалення і високий комфорт, що дозволить жити в будинку з задоволенням.
Ми встановлюємо високоефективні теплогенератори: газові конденсаційні котли, піролізні й пелетні твердопаливні котли, електрокотли з модуляцією потужності, геотермальні, повітряні та гібридні теплові насоси, геліосистеми.
Надається робоча випробувана і налаштована система опалення, c гарантійним та сервісним обслуговуванням, а також післягарантійною підтримкою на весь період експлуатації. Весь комплекс послуг від проектування, монтажу, обслуговування і сервісу - з одних рук, що гарантує довгу і надійну роботу системи.
В рамках акції до 7.04.2018 збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно, гарантійний термін на монтажні роботи - 2 роки. Запрошуємо оглянути чинні системи опалення Вашого формату. Працюємо на ринку систем опалення з 1996 року, встановлено понад 600 систем. Подробиці на сайті компанії.
Акція діє на території України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №14250: 26 лютого — 07 квітня 2018