Акцію завершено
Купуючи вентиляційну установку Salda, Vents, Systemair - безкоштовна комплектація от компанії VENTBAZAR на 5000 грн

Купуючи вентиляційну установку Salda, Vents, Systemair - безкоштовна комплектація от компанії VENTBAZAR на 5000 грн

Вигідна пропозиція для охочих забезпечити примусову вентиляцію для свого дому / офісу. У нас стартувала акція: купіть припливно-витяжну установку бренду Salda, Vents, Systemair - отримаєте доукомплектацію до неї на 5000 грн безкоштовно! В акційну комплектацію може входити супутнє обладнання, яке присутнє в нашому каталозі. Тобто, це можуть бути, як і вентиляційні елементи, що доповнюють установку, або ж вентилятори, побутові рекуператори й навіть побутові кондиціонери.

Акція триватиме до 31 грудня 2018 року! Акційна пропозиція поширюється на такі серії: Systemair VX, Systemair TOPVEX FR, Salda RIS PE, Salda RIS VE EKO, Вентс ВУТ ПЕ (з ЄС моторами), Вентс ВУТ міні (з ЄС моторами), ВУТ ЕГ (з ЄС моторами). Якщо ж Ви підібрали іншу модель з каталогу серед зазначених брендів, але вона не входить до переліку акційних серій, а Ви б хотіли взяти участь в акції - телефонуйте нам і ми зробимо виняток індивідуально для Вас.

Таким чином, Вам потрібно лише оплатити установку, а всі необхідні комплектуючі до неї Ви отримаєте в подарунок. І це не просто подарунок, в який не можна внести змін, Ви виберете всі елементи самі. І при цьому Ви зможете безкоштовно проконсультуватися з фахівцем, або замовити проектне рішення для свого приміщення з впровадженням установки з вказаної серії.

На припливно-витяжні установки з вартістю нижче, ніж 25 000 грн - акція не поширюється.

Трохи про установки
Дані пристрої відомі на весь європейський ринок, як обладнання, що широко використовується, при чому, успішно. Це також гарантує відповідність вимогам європейських стандартів. Кожна приточно-витяжна установка виробника: Salda, Vents, Systemair має свої позитивні особливості й добре зарекомендували себе в роботі. Вони довго служать, не вимагають частого обслуговування, ефективно виконують свою роботу і завжди відповідають заявленим характеристикам.

Купуючи приточно-витяжну установку, її обов'язково потрібно доукомплектувати, адже без повітропроводів, решіток та інших елементів вона не буде функціонувати по всій будівлі. Ми пропонуємо Вам купити якісне обладнання та отримати всі потрібні елементи, вартістю до 5000 грн, в подарунок.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 44 500 XX XX +380 44 500 0053
Терміни проведення акції №14115: 02 листопада 2017 — 31 грудня 2018