Акцію завершено
Знижуємо витрати газу. Модернізація систем опалення. Осіння акція!
Барракуда
2016 рік. Будинок 320 м.кв. Модернізація системи опалення на газовому котлі BUDERUS. Встановлено геотермальний, інверторний тепловий насос NIBE 1155 16 кВт (Швеція) з високоефективним бойлером гарячої води. Роботу забезпечують п'ять геотермальних свердловин по 70 м, з подвійними U образними зондами із заводськими наконечниками. Термін служби зондів 100 років. NIBE 1155 один з найефективніших теплових насосів в світі, з коефіцієнтом COP 5,12. Тепловий насос і система опалення управляється через

Знижуємо витрати газу. Модернізація систем опалення. Осіння акція!

Основним завданням модернізації є істотне зниження витрат на опалення і приготування гарячої води. Ця мета досягається установкою сучасних енергоефективних теплогенераторів, а також установкою автоматики програмування і контролю температури в опалюваних приміщеннях. Такий підхід дозволить не тільки максимально економічно виробляти тепло, але і знижувати температуру в приміщеннях (або відключати опалення), коли там відсутні люди. Залежно від можливих до реалізації рішень, Ми застосовуємо комплекс заходів, які забезпечать максимальне зниження витрат на опалення:
- Заміна старого котла, або переклад його в резервний, з установкою ефективного, нового теплогенератора потрібного типу (газового конденсаційного котла твердопаливного піролізного котла повітряного або геотермального теплового насоса гелио системи)
- Установка погодозалежної автоматики, що дозволяє виробляти рівно стільки тепла, скільки потрібно дому при різній зовнішній температурі.
установка автоматики з управління температури в приміщеннях - автоматика дозволяє знижувати температуру в приміщеннях, коли в них не знаходяться люди.
Одним з найбільш ефективних варіантів зниження витрат на опалення, є установка геотермального теплового насоса, який забезпечить максимально економічне опалення і приготування гарячої води як взимку так і влітку. Якщо ділянка не дозволяє провести монтаж геотермальних свердловин, застосовується найпростіша з точки зору реалізації, установка повітряного теплового насоса. Повітряний тепловий насос підключається до існуючої системи опалення та забезпечує опалення і приготування гарячої води з середньорічним коефіцієнтом перетворення 3-3,5 (споживаючи 1 кВт електричної енергії, тепловий насос передає системі опалення 3-3,5 кВт теплової енергії). Установка і настройка теплового насоса займає 3 дні і вимагає мінімальних змін в існуючій системі опалення.
В рамках акції до 27.10.2016 знижені ціни на монтажні роботи, збільшені знижки на обладнання, розрахунки технологічного проекту - безкоштовно. Встановлена ​​система забезпечується сервісним, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Досвід роботи з 1996 року, понад 600 встановлених систем опалення.
Акція діє на території України. Детальніше на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 399 3738
Терміни проведення акції №13609: 26 вересня — 27 жовтня 2016