Знижка 10% акцію завершено
Замок магнітний для міжкімнатних дверей AGB
Аркада-Пласт
Замок магнитный

Замок магнітний для міжкімнатних дверей AGB

Замок магнітний використовується для установки на міжкімнатні двері. Принцип роботи полягає в тому, що при закриванні дверної стулки, клямка (ригель) замку, виготовлена зі сплаву металів, втягується у відповідь частиною замку (відповідною планкою) з встановленим у ній магнітом, що знаходиться на дверній коробці.
Особливість відповіді планки в тому, що магнітний футляр (декоративна пластикова вставка) з розміщеним всередині магнітом, цілком заповнює отвір у стійці дверної коробки, додатково надаючи естетичний вигляд дверям. Відкривання (закривання) здійснюється за допомогою ключа, штифта (засувка для ванної кімнати) або профільного циліндра.
Матеріал для ригеля і магнітного футляра планки - поліамід, посилений склотканиною. Постійні магніти виготовлені з феритного сплаву з високою тепло- і вологостійкістю.
При здійсненні механічних тестів напруги постійних магнітів на опірність було досягнуто 200000 циклів відкриття і закриття без структурного осадження. При перевірці впливу опірності постійних магнітів до температурних коливань від 0 до 80 градусів було встановлено, що інтенсивність магнітної сили не змінюється. Відповідна планка йде в комплекті з замком.

Переваги магнітних замків:
Довговічність і надійність завдяки відсутності рухомих частин в замикаючих пристроях - замки витримали при випробуваннях 200000 циклів відкривання-закривання.
Безшумність за рахунок відсутності механічного ефекту замикання і шумового ефекту, які мають місце у всіх звичайних механічних замкових системах.
Конструкція замка виключає можливість випадкового пошкодження лиштви двері, так як неможливо залишити ригель у висунутому положенні при відкритих дверях.

Застосовуються для будь-яких типів міжкімнатних дверей: з наплавом і без наплаву незалежно від напряму відкриття дверей (ліві або праві двері), особливо в спальних і дитячих кімнатах, де особливо важлива безшумність відкривання-закривання дверей.

Залежно від засобу відкривання (закривання) замку магнітні замки підрозділяють на замки для використання з профільним циліндром (PZ), сантехнічною засувкою (WC) або бородчатим ключем (BB).

Доставка в найкоротші терміни в усі області України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 44 257 XX XX +380 44 257 8957
Моб.:
+380 44 257 XX XX +380 50 331 6005
Тел.:
+380 44 257 XX XX +380 44 525 2139
Терміни проведення акції №12693: 15 лютого 2015 — 15 лютого 2016