Акцію завершено
Акція на вікна з 5-камерного профілю КВЕ-70!
Васько Д.А
Фото КВЕ

Акція на вікна з 5-камерного профілю КВЕ-70!

З 28.07 - 7.08 КВЕ-70 5 камерний за ціною КВЕ-58 - 3 камерного!
Теплономія = тепло + економія
Використання вікон з профілів КВЕ сприяло появі в російській мові нового терміна `теплономія`, який означає економію тепла, енергії та грошей.
Теплономія - нова характеристика вікна, измеряющая його енергоефективність.
Для холодних зим енергоефективність є ключовою характеристикою при виборі вікна. Вікна з профілю КВЕ володіють системою енергозбереження, завдяки чому вони успішно вирішують завдання по збереженню тепла в квартирі і, отже, економлять сімейний бюджет.
За підрахунками фахівців за рік на додаткове опалення в середньому витрачається 4469 кВт / год, що в грошовому еквіваленті становить 2700 гривень. Ці гроші в буквальному сенсі `вилітають` у вікно. Але тільки не в енергозберігаючі пластикові вікна КВЕ від компанії `МастерОК`. Установка такого вікна дозволить відмовитися від додаткового опалення і заощадити значну суму грошей.
Пластикові вікна КВЕ володіють естетичним і акуратним зовнішнім виглядом і будуть прикрасою як фасаду будинку, так і внутрішнього простору кімнати.
Вікна ПВХ КВЕ будуть дбайливо зберігати атмосферу затишку і тепла у Вашому домі, незважаючи на негоду за вікном. Помірна вартість пластикових вікон КВЕ дозволяє ще більшій кількості покупців склити свій будинок за останніми технологіями.
Розрахунок отриманий за умов заміни дерев'яних вікон на вікна КВЕ в Сімферополі, в 3-х кімнатній квартирі типового панельного будинку 70-х років будівництва. Площа скління при цьому склала 20 м2.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.